09:30 Horoskop Oni jednostavno NE MOGU da budu SAMI: Ovi horoskopski znakovi se ZALJUBLJUJU brzinom SVETLOSTI!
13:30 Horoskop NIJEDAN znak nije IZUZETAK: Tokom vladavine VODOLIJE ove TRi stvari NIKAKO ne biste smeli da radite!
10:05 Horoskop Stari EGIPATSKI horoskop govori SVE o vama: Svačija sudbina je zapisanja u njihovim SPISIMA!
08:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK , 27. januar: Vodolije, ZDRAVLJE vam je ugroženo, Device, stižu ODLIČNE vesti!
10:17 Horoskop Ova dva znaka su ROĐENA jedno za drugo: Oni su najbolji spoj po ASTROLOZIMA, njihova veza vodi direktno u BRAK
09:03 Horoskop Finansijski horoskop do kraja JANUARA: Njima novac DOLAZI kao poručen, a evo ko će biti PRAZNOG novčanika
08:00 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 25. januar: Ovnovi ponovo idu GLAVOM kroz zid, a Jarčevi će doneti VELIKU odluku kada je u pitanju prijateljstvo
08:30 Horoskop Dnevni horoskop ZA NEDELJU 23. JANUAR: Device, previše ste TVRDOGLAVE, Lavovi, očekuje vas povoljne vesti!
19:32 Horoskop Ova TRI znaka će u FEBRUARU imati NAJVIŠE novca: Evo kome će zvezde doneti PUNE NOVČANIKE!
08:30 Horoskop Dnevni horoskop za PETAK, 21. januar: Bikovi, smanjite BAHATOST, zažalićete, Device, pred vama je lep ljubavni period
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!