11:39 Dom i saveti Najpošteniji ljudi su rođeni u ovom znaku: Izbegavaju sukobe, odani su prijatelji i kolege i daju najbolje savete
09:30 Horoskop Vaga - godišnji horoskop za 2025. : Pare će se lepiti za vas, a tokom avgusta očekujte ponudu za brak
14:50 Ispovesti "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje": Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala
15:57 Horoskop Danas se odvija anularno solarno pomračenje u Vagi: 4 znaka Zodijaka će posebno osetiti ovu energiju, bolje obratite pažnju
20:40 Horoskop Ovo je najbolji horoskopski znak, astrolozi se usaglasili: Osobe rođene u ovom znaku su empatične, pune optimizma i vrlo racinalne
20:31 Dom i saveti VAGA -Veliki godišnji horoskop za 2024: Na proleće problemi na poslu, a od leta vas čeka nešto o čemu već mesecima maštate
17:20 Horoskop "Čelična ruka u svilenoj rukavici": Astrolozi PROGLASILI koji je NAJBOLJI horoskopski znak i sami "CILJAJU" da im se tad deca rađaju
20:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za petak 28. oktobar Devicama sledi problem sa NOVCEM, Strlčeve će iznenaditi dugo očekivani POZIV
09:30 Horoskop Ovo su NAJGORI muževi u horoskopu: Dobro otvorite oči ako planirate da se udate, jedan je ŠVALER, drugi lenština, a za treće ćete se i sami iznenaditi
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 27 AVGUST: Vage očekuje BITAN razgovor, Bikovi moraju više da se posvete SEBI
21:53 Horoskop Za njih više NIŠTA neće biti ISTO: Ova dva ZNAKA očekuju DRAMATIČNE promene u AVGUSTU, život će im se potpuno izokrenuti
14:00 Horoskop DVA znaka imaju najviše sreće u LJUBAVI: Ovo su njima IDEALNI partneri, daju se u POTPUNOSTI i veliki su emotivci
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica
21:07 Poznati Rođeni otac ga je mrzeo iz dna duše: Još kao dečak je zgrnuo milione, ali život ga je samo šibao
20:46 Lepota i Moda A, imala je sve: Slavna manekenka vodila je naizgled savršen život, ali iza sjaja skrivao se pakao