20:18 Horoskop Druga polovina DECEMBRA donosi preokret: Susret s KARMOM nekima donosi TRIJUMFE, a nekima i TRAUME od kojih se neće lako oporaviti
11:16 Horoskop ZA OVA DVA ZNAKA 2022. ĆE BITI BAKSUZNA: Čuveni ruski astrolog tvrdi da se njima LOŠE PIŠE, maler će ih u stopu pratiti
08:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK 20. decembar: DEVICE, prete vam zdravstveni problemi, OVNOVI, povedite računa o sebi
08:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK 16. decembar: DEVICE, prete vam zdravstveni problemi, OVNOVI, povedite računa o sebi
08:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za UTORAK 14. decembar: Dok LAVOVI završavaju POSLOVNI projekat, za OVNOVE ne stiže povoljan period
08:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PETAK, 3. decembar: Vodolije, moguć je napredak u sferi posla, Bikovi, spremite se za nove početke
20:35 Horoskop Oni su MAGNET za privlačenje novca: Ova TRI horoskopska znaka čeka PUNA VREĆA PARA sredinom decembra
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SREDU, 1. decembar: BLIZANCI, izbegnite nepotreban poslovni PRITISAK, RAKOVI, do kraja dana očekujte dobre vesti
08:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 30. novembar: BLIZANCI, izbegnite nepotreban poslovni PRITISAK, RAKOVI, do kraja dana očekujte dobre vesti
08:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 29. novembar: STRELČEVI, izbegavajte sukobe s partnerom, BIKOVI, ljubavna situacija se popravlja
16:35 Horoskop Proglašeni NAJNESREĆNIJI znakovi 2022. godine: Teško njima, MALER će ih pratiti na svakom koraku, evo ko treba da se PRIPAZI
08:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 23. novembar: Rakovi, na meti ste OSUDA, budite sebi NAJBOLJI prijatelj, Ovnovi, odnos s partnerom konačno stabilan
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac