19:27 Zdravlje Nakon KORONE sve više SRČANIH PROBLEMA: Jednu stvar DVA MESECA nakon kovida nikako ne smete da radite upozoravaju lekari!
09:15 Zdravlje Nakon što pročitate tekst, ovo voće NEĆETE gledati istim očima: Bogato vitaminima i ukusnu, ali u OVOM slučaju ga treba IZBEGAVATI
11:35 Zdravlje Ovo je najveći uzročnik smrti kod kovida: Kardiolog Višeslav Hadžitanović savetuje kako da ojačate SRCE!
18:19 Zdravlje Kardiolog Arsen naglašava koliko se pogoršavaju problemi sa SRCEM posle KORONE , dolazi čak i do BRZE smrti
14:13 Zdravlje Vrućine su KOBNE za sve, naročito za ove ljude: Srpski KARDIOLOG je objasnio kako da se sačuvate od moždanog udara ili infarkta
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac