20:04 Dom i saveti Bežite krpelji: Sprečite ih da se razmnože u vašem dvorištu na 5 načina, primenite savete stručnjaka
09:19 Zdravlje Dečak (9) je čuo neobičan zvuk u uhu: Ono što su mu pronašli zabodeno u bubnu opnu šokiralo je lekare
12:20 Zdravlje Ujed krpelja može da izazove INVALIDITET: Doktor objasnio koje su OPASNOSTI ako pokušate da ga vadite SAMI
18:00 Ispovesti Zbog ujeda KRPELJA ostala je ZAUVEK prikovana za KOLICA: Kada su joj videli nogu, doktori su rekla da to NIJE NIŠTA, a ostala je INVALID
12:10 Ispovesti Dečak (9) je čuo NEOBIČAN zvuk u uhu: Ono što su mu pronašli zabodeno u BUBNU OPNU šokiralo je sve
19:35 Zdravlje Namirnicom koju imate u kuhinji možete ukloniti KRPELJA: Brzo će izaći, a ceo proces traje 20 minuta
10:55 Zdravlje Opasna bolesti koju najčešće prenose KRPELJI: Lekari otkrivaju SIMPTOM koji može ukazivati na to da smo zaraženi!
15:34 Ispovesti Svekrva mi je zagorčala život: Neće ni da vidi unuku, okrenula muža protiv mene, a naljutila se zbog ovoga čim sam se porodila
15:08 Poznati Najzgodnija žena na planeti izašla na balkon bez majice: Totalno zaboravila na hladnoću, brushalter ostavila kod kuće
14:50 Zdravlje "To je kao da ste sipali kiselinu u želudac": Nutricionista otkriva zašto je loše popiti sodu bikarbonu ako se prejedete
14:41 Dom i saveti Za pola sata možete sami otpušiti sudoperu, ne zovite džabe vodoinstalatera: Treba vam sirće, soda bikarbona i još jedan sastojak bez kojeg ovaj postupak ne može
14:15 Ispovesti Dovela drugu ženu u svoj brak kako bi zadržala muža: "Uradiću sve da ostarimo zajedno"