15:24 Poznati "Ja sam alkoholičarka i zavisnica od heroina": Ćerka pokojne muzičke legende ogolila dušu pred celim svetom
20:21 Ispovesti "Imam 28 godina i promenila sam 300 frajera": Smatra da je zavisna od odnosa, a evo kad planira da se smiri
17:28 Poznati Srozale ga žene skroz: Ben Aflek nakon razvoda od Džej Lo survao se u ambis poroka koji ga koštao i prethodnog braka
08:12 Poznati Imala je 108 kg i utapala se u alkoholu: Sada je skinula 45 kg i danas ovu slavnu pevačicu niko ne prepoznaje
14:33 Poznati "Ova osoba je neprepoznatljiva verzija mene": Džesika Simpson podelila sliku iz perioda borbe sa zavisnošću
12:43 Poznati Život je nije mazio: Ćerka našeg poznatog glumca je bila u paklu droge, ali je posle duge borbe uspela da pobedi taj porok
15:50 Ispovesti Bila je zavisnica i raspadala se od droge: A onda se desilo čudo, šokiraćete se kada vidite kako danas izgleda
20:30 Dom i saveti Lekari tvrde da su GORE i od CIGARETA: Pet vrsta namirnica koje izazivaju zavisnost
13:27 Poznati Metju Peri otkrio SVE detalje o skidanju sa droga: Dali su mu samo DVA odsto šanse da PREŽIVI, ostao je i bez ZUBA i to nije najgore što mu se desilo
10:30 Porodica Ovo su četiri tipična znaka TOKSIČNE veze: Prepoznajte SIGNALE na vreme i izvucite se iz nje!
23:00 Dom i saveti Previše vremena provodite na TELEFONU? Stručnjaci objasnili kako da se oslobodite ove ZAVISNOSTI
22:01 Poznati Da li možete da pogodite ko su roditelji ovog mladića? Oboje su svetski poznati glumci, a i sin im je glumio u jednoj seriji
21:31 Dom i saveti U ovom delu dana treba da se nanosi dezodorans: Evo koje vreme je u pitanju, a masa ljudi greši
21:01 Lepota i Moda I žena Harisona Forda prati trend Pamele Anderson: Evo kako glumica izgleda u 60. godini bez trunke šminke!
20:32 Poznati Fanovi tenisa šokirani ponašanjem glumca i njegove slavne devojke: Ovakva scena ljubavnog para ne viđa se svaki dan!
20:13 Ispovesti Ljudi su zgroženi njenom odlukom: Majka ispričala da ne kupa decu svakog dana, svi se krste kad čuju razlog!
19:48 Dom i saveti Ne košta ništa, a rešava problem: Nemci se kunu u trik od samo 3 minuta protiv vlage i buđi