10:11 Porodica Zašto žene žele da imaju zlatnog retrivera muškarca? Momci ovaj epitet olako shvataju, a nemaju predstavu o čemu dame zaista misle
20:18 Dom i saveti Pas nije igračka: Razmislite o ovim stvarima pre nego što odlučite da poklonite medenog ljubimca
11:10 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Pas bebi krade dudu, njena reakcija je potpuni hit
10:43 Porodica Pas i nije neka pomoć: Pogledajte šta ova kuca radi dok beba plače, životinje su baš kao mi - smeh do suza!
14:51 Porodica Šta li sanjaju naše kuce: Naučnici sa Harvarda otkrivaju unutrašnji svet čovekovog najboljeg prijatelja
11:10 Porodica Par nije mogao da se odluči za ime bebe: Odluku su prepustili psu, ljude oduševila ova ideja
18:36 Poznati Sofija Vergara se bori za starateljstvo sa bivšim mužem: Ona je predmet spora, oboje je vole kao ćerku
17:30 Porodica Ovo je najopasnija rasa pasa na svetu: Srbi ih drže u stanu, a u nekim zemljama su zabranjeni
19:35 Ispovesti Javio mi se majčinski instikt kad sam dobila čivavu: Vlasnica je svog psa uporedila sa detetom na grozan način i izazvala bes majki
22:30 Ispovesti Tužio je bivšu devojku jer je nakon raskida zadržala ljubimca: Evo šta je na kraju morala da uradi
19:00 Ispovesti Bez PSA ne idu nigde: Ovaj par tvrdi da zlatni retriver učestvuje u svim njihovim aktivnostima, a čak im je izabrao i ime za dete
21:00 Porodica Ovo je NAJSLAĐI video koji ćete danas pogledati: Ljubav i PRIJATELJSTVO između devojčice i psa će vas RASTOPITI!
09:37 Lepota i Moda Niko ne voli podočnjake: Evo kako da ih se rešite u 3 koraka, lice će automatski da vam zablista
09:11 Ispovesti Nije ni slutila da će ovde naći svog biološkog oca: Dugo je tragala za ,,pravim" roditeljima, a tata joj bukvalno bio pred nosom
08:42 Porodica „Srce mi je slomila“: Baka Mirjana sa 99 godina zaigrala od sreće, a razlog je rasplakao celu Srbiju!
08:15 Lepota i Moda Bićete zategnute kao praćke do Nove godine: Uz ove trikove nema puno odricanja, a izgledaćete kao kraljice u najluđoj noći!
22:10 Porodica Ova rečenica otkriva da li je frajer zainteresovan za vas: Ukoliko ovo izgovori, nije vredan truda, a ni vremena
21:56 Dom i saveti Naše bake su vekovima pile ovaj napitak: Pravi je lek za spavanje, utonućete u duboki san kao perce