10:58 Ispovesti "Ti si sramota za ženski rod": Manekenka smatra da je bolje imati psa nego dete, ljudi je razapeli na mrežama
16:27 Porodica Kad te ljubimac šokira: Vlasnici odveli psa kod veterinara, evo šta mu je našao u stomaku
10:11 Porodica Zašto žene žele da imaju zlatnog retrivera muškarca? Momci ovaj epitet olako shvataju, a nemaju predstavu o čemu dame zaista misle
20:18 Dom i saveti Pas nije igračka: Razmislite o ovim stvarima pre nego što odlučite da poklonite medenog ljubimca
11:10 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Pas bebi krade dudu, njena reakcija je potpuni hit
10:43 Porodica Pas i nije neka pomoć: Pogledajte šta ova kuca radi dok beba plače, životinje su baš kao mi - smeh do suza!
14:51 Porodica Šta li sanjaju naše kuce: Naučnici sa Harvarda otkrivaju unutrašnji svet čovekovog najboljeg prijatelja
11:10 Porodica Par nije mogao da se odluči za ime bebe: Odluku su prepustili psu, ljude oduševila ova ideja
18:36 Poznati Sofija Vergara se bori za starateljstvo sa bivšim mužem: Ona je predmet spora, oboje je vole kao ćerku
17:30 Porodica Ovo je najopasnija rasa pasa na svetu: Srbi ih drže u stanu, a u nekim zemljama su zabranjeni
19:35 Ispovesti Javio mi se majčinski instikt kad sam dobila čivavu: Vlasnica je svog psa uporedila sa detetom na grozan način i izazvala bes majki
22:30 Ispovesti Tužio je bivšu devojku jer je nakon raskida zadržala ljubimca: Evo šta je na kraju morala da uradi
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina
21:06 Lepota i Moda Do skoro svi su pričali kako su ružne, a sada rasprodate svuda: Ove pantalone su hit leta 2025. godine, žene se otimaju za njih
20:31 Poznati Cmok, cmok, oni se malo zaneli: Holivudski par na sred fudbalskog terena radi ovo, slatko ili ne?
20:01 Zdravlje Sok od ovog povrća je zlato za masnu jetru: Pije se najmanje tri nedelje, a kosta samo 24 dinara
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. april: Vage moraju da više brinu za svoje zdravlje, Bikovi, kod vas sve u najboljem redu