21:47 Poznati Odjeknule POSLEDNJE reči Haline Hačins: Evo šta je IZGOVORILA u momentu kada ju je upucao BOLDVIN
13:30 Poznati Zbog BOLDVINA se i ona oglasila: Verenica pokojnog Brendona Lija posle 28. godina PROGOVORILA o tragediji i poslala jasnu poruku!
23:21 Poznati OGLASIO SE PRVI PUT NAKON TRAGDEDIJE NA SNIMANJU Alek Boldvin iskreno nakon UBISTVA, evo šta je rekao o pokojnoj Hailini!
17:11 Poznati Nakon što mu je Boldvin ubio ženu, oglasio se muž nastradale Haline sa POTRESNOM porukom, a nagađa se i krivac!
16:34 Poznati ŽENA VRIŠTI, MOLI ZA POMOĆ "Isplivao" snimak poziva ODMAH nakon što je Boldvin USMRTIO snimateljku!
14:02 Poznati Oglasila se ĆERKA Aleka Boldvina: Optuživala je oca da je ZLOSTAVLJA, a evo šta je rekla nakon UBISTVA
09:53 Poznati Ovo je žena koju je ubio Alek Boldvin: Evo šta je radila samo ČETIRI sata PRE smrti, nije ni slutila šta je čeka
12:12 Poznati Dvadeset godna razlike, mnogo dece i brak o kojem mnogi maštaju: Upoznajte OSMOČLANU porodicu Boldvin!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac