13:08 Horoskop Danas je niz "21-12", a ovo su posebne brojke, ali i VAŽAN DATUM: Ostvarite dugo čekane želje, a evo i kako!
08:00 Horoskop Datum rođenja određuje ŠTA VAS ČEKA u životu: Po NUMEROLOGIJI, samo ovi brojevi mogu da odrede vašu KARMU
09:22 Horoskop Tri dvojke u 2022. godini NOSE neverovatnu simboliku: Niz 2-2-2 pojedincima će život preokrenuti NAOPAČKE
13:20 Horoskop Ljudi rođeni u OVA ČETIRI dana u mesecu nose nešto POSEBNO, a lako ćete ih prepoznati!
16:44 Horoskop NUMEROLOGIJA ZA SLEDEĆU NEDELJU KAŽE: Kečevi, imaćete snagu za jednu važnu stvar, Trojke, o čemu se ovde radi, da li ste spremni za ovo što vas čeka?!
15:16 Horoskop Datum VENČANJA otkriva budućnost braka: Evo kom će vam život biti med i mleko ili PAKAO
09:58 Horoskop Numerolozi veruju da vaše IME ima svoju BOJU: Saznajte da li ste BUNTOVNIK ili HEDONISTA
19:00 Horoskop Ovo nije slučajno, UNIVERZUM želi da nam kaže nešto: 11:11, 13:31, 22:22 su sati OGLEDALA, proverite koju PORUKU NOSE
22:00 Horoskop Danas je 9.9. dan koji nosi BURNU energiju: Evo prognoze za SVAKI DAN u mesecu - saznajte šta vas očekuje
12:00 Horoskop Čuveni ASTROLOG otkriva koji DATUMI u SEPTEMBRU donose NEVOLJE: Posebnu pažnju obrati na početak meseca!
17:01 Lepota i Moda Kao da su sestre: Bruk Šilds povela ćerke u provod, svi kažu da su mamine dvojnice, bukvalno su prelepe
15:44 Dom i saveti Veš se oseća? Svi pravimo istu grešku, zbog nje odeća nikad ne miriše sveže, bolje probajte ovo
15:13 Horoskop Sjajno im se piše: Druga polovina 2025. donosi sreću za 5 horoskopskih znakova, ovo je njihov trenutak
15:00 Ispovesti Koleginici zlato, ženi blato: Poludela sam u sekundi kad sam videla šta je kupio njoj, a meni samo ove gluposti
14:12 Poznati Ne odustaje od bivše: Ben Aflek ponovo u društvu jedne od dve Dženifer, nikako da se smiri, pogledajte ovu scenu
13:30 Dom i saveti Travnjak kao iz filma: Evo kako da trava raste baš tamo gde treba, baštovani znaju u čemu je stvar