17:34 Poznati Zbog štikli su je svi pogrešno procenjivali: Evo koliko je zapravo visoka Ceca i kako je skinula višak kilograma
10:22 Poznati Ceca smršala 8 kilograma za mesec dana, pa otkrila tajnu: "Ni jednog trenutka nisam gladovala, samo sam ovo koristila"
10:05 Poznati Bora Čorba je ovu pesmu napisao za Cecu: Godinama to niko nije znao, a ove stihove obožavamo i znamo napamet
11:25 Porodica "Preplavila nas seljačka muzika": Monah Arsenije šokirao izjavom o pevačici Prijovićki, ""Cecin klon, kao pristojna, a u kožnom kostimu"
14:48 Poznati Dve najskuplje srpske svadbe: Jugoslavija obe pamti, luksuz je prštao na sve strane, svetske zvezde bi im pozavidele
19:03 Poznati Evo kako se Ceca menjala kroz godine: Od kratke crne kose, do vatrene plavuše pa brinete, ona je definitivno kraljica trasformacije
18:42 Poznati Ovaj CECIN spot su žene NAJVIŠE volele: Zbog LEPOTANA su gubile GLAVU, a obeležela ga je FATALNA GREŠKA
18:45 Poznati "Čim osetim GLAD, popijem OVAJ napitak": Ceca je liniju dovela do SAVRŠENSTVA, a njena TAJNA se krije u OVIM sastojcima
15:15 Poznati Kakva TRANSFORMACIJA, nećete moći da je prepoznate: Ceca je napravila OGROMNU promenu i odlično izgleda
11:18 Horoskop CECA danas puni 49 godina: Pogledali smo u njenu NATALNU kartu, nećete moći ni da NASLUTITE šta je čeka do KRAJA godine
22:05 Horoskop Ovih 5 astro znaka su najveći borci za pravdu: Instinktivno reaguju kad osete da se nešto događa "ispod radara"
21:46 Dom i saveti Namirnica koja pomaže kod grčeva u nogama: Jedite je što češće i ublažite bolove u butinama i listovima
21:17 Zdravlje "Da sam slepo slušala lekare, danas vam ovo ne bih pričala": Mladoj ženi (27) intuicija spasila život - "nije sve bilo u mojoj glavi"
20:47 Lepota i Moda Teksas haljina u koju ćete se zaljubiti: Vrlo praktičan model, sakriva svaki višak, a za paklene vrućine je pun pogodak
20:19 Horoskop Najzahtevnije mlade se rađaju u ova 3 astro znaka: Od fonta na pozivnicama do boje salveta - sve mora da bude pod konac
19:50 Dom i saveti Ima rešenja za starački miris: Namirnica od 180 dinara će vam pomoći da ga izbegnete kada vas godine stignu