17:30 Lepota i Moda Nema komplikovanja, ova odeća je najbolja: Moderna i praktična, definitvno ne morate u šoping, sve komade imate u ormaru
17:37 Poznati Ova žena u 58. godini izgleda brutalno u mini kupaćem kostimu: Kao da je tek juče sišla sa modne piste, ni duplo mlađe ne mogu da joj pariraju
11:50 Lepota i Moda Svi su trljali oči kad su je ugledali na crvenom tepihu: Ćerka slavne manekenke "oživela" njen kultni autfit iz 90-tih
11:02 Poznati Najlepša žena koja je ikada hodala zemljom: Mokra i u bikiniju zavrtela pamet muškom rodu
21:02 Lepota i Moda Sindi Kraford ovim slatkišem završava svaki obrok, a zategnuta je kao praćka: Izbegavamo ga, ali je pun minerala
15:07 Poznati „Želela sam da ja umrem umesto njega!“ Sindi Kraford progovorila o najtežem periodu života
20:32 Poznati Prepoznajete li ovu lepoticu? Sa 18 godina zarađivala više novca od roditelja, apsolutno je pokorila svet mode
11:33 Poznati ,,Dovoljno me je uplašila": Ćerka Sidni Kraford se prisetila prvog manekenskog saveta svoje mame, na ovo se mnoge ne bi usudile!
21:40 Lepota i Moda Obucite se kao Sindi Kraford: Sve komade sigurno imate u ormaru, a bićete doterani i za posao i za izlazak
16:46 Poznati Da li prepoznajete ovu slatku devojčicu? Danas je jedna od najlepših žena sveta i proslavila je 58. rođendan
17:29 Lepota i Moda Bjuti trik koji briše godine sa lica: Slavni supermodel Sindi Kraford koristi ova dva sastojka iz kuhinje zbog kojih je njena koža blistava
14:45 Lepota i Moda Kakva majka, takva ćerka: Sindi Kraford i Kaja Gerber prošetale Njujorkom, teško je reći koja ima bolji stajling
22:01 Poznati Da li možete da pogodite ko su roditelji ovog mladića? Oboje su svetski poznati glumci, a i sin im je glumio u jednoj seriji
21:31 Dom i saveti U ovom delu dana treba da se nanosi dezodorans: Evo koje vreme je u pitanju, a masa ljudi greši
21:01 Lepota i Moda I žena Harisona Forda prati trend Pamele Anderson: Evo kako glumica izgleda u 60. godini bez trunke šminke!
20:32 Poznati Fanovi tenisa šokirani ponašanjem glumca i njegove slavne devojke: Ovakva scena ljubavnog para ne viđa se svaki dan!
20:13 Ispovesti Ljudi su zgroženi njenom odlukom: Majka ispričala da ne kupa decu svakog dana, svi se krste kad čuju razlog!
19:48 Dom i saveti Ne košta ništa, a rešava problem: Nemci se kunu u trik od samo 3 minuta protiv vlage i buđi