21:06 Dom i saveti Novac će vam se slivati u džepove kao reka: Stavite ovu sitnicu pod tepih i zaboravite na besparicu!
15:44 Dom i saveti Ostali ste bez dinara? Stavite ovo pored prozora, novac će da vam se sliva u džepove kao reka!
16:48 Dom i saveti Kako se zaliva drvo novca zimi? Veruje se da privlači novac, ali ne smete dozvoliti da uvene!
13:56 Horoskop Svi drže ovo u novčaniku, a ne znaju da privlači bedu: Ako želite da imate više para, odmah to izbacite!
10:55 Dom i saveti Naše bake su je gajile kao amajliju: Verovale su da ova biljka privlači novac, ljubav i sreću
10:32 Dom i saveti Smučilo vam se da budete bez para? Novac će se slivati u novčanik kao reka ako stavite malo ovoga kod prozora!
12:41 Horoskop Zaboravite na besparicu i samoću! Stavite u novčanik 1 komad za privlačenje para, a evo koliko da nosite za ljubavnu sreću
22:15 Dom i saveti Ako želite da imate para, ovo izbacite iz tašne: Većina žena u njoj nosi stvari koje privlače siromaštvo
10:46 Dom i saveti Pare će vam stizati sa svih strana: Mnogi ovaj začin drže kod prozora i tvrde da im je novčanik uvek pun!
19:10 Horoskop Zaboravićete šta je besparica: Ako ugledate ovaj znak, to znači da vam uskoro stiže novac
15:37 Zdravlje Kilogrami se tope kao led na suncu! Paradajz dijeta skida do 5 kg za 7 dana, žene su oduuševljene!
15:07 Horoskop Leto donosi kraj lošeg perioda: Ova 3 znaka horoskopa doživljavaju finansijski procvat, napuniće novčanike!
14:36 Zdravlje Mnogi ovo rade dok se tuširaju: Doktori kažu da odmah prestanete, jer tako ugrožavate zdravlje!
14:07 Porodica Skuplja vam se led u zamrzivaču? Stavite ovu namirnicu unutra, rešićete problem do kraja leta!
13:37 Ispovesti Mlađi brat me zove tata: Ćutao sam 12 godina, jer sam ga odgajio, nemam srca da mu kažem istinu
13:06 Dom i saveti Posne palačinke od 2 sastojka! Kuvar otkriva trik iz restorana zbog kojeg su uvek tanke i mekane!