Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : kako privući novac

soba
13:46 Dom i saveti

Privlače svađe i besparicu: Ove stvari su maler u svakoj kući, odmah ih izbacite!

novac
21:06 Dom i saveti

Novac će vam se slivati u džepove kao reka: Stavite ovu sitnicu pod tepih i zaboravite na besparicu!

soba
16:17 Dom i saveti

Ova 3 predmeta odmah bacite: Svi ih drže u kući, a privlače bedu i teraju ljubav!

novac
15:44 Dom i saveti

Ostali ste bez dinara? Stavite ovo pored prozora, novac će da vam se sliva u džepove kao reka!

drvo novca
16:48 Dom i saveti

Kako se zaliva drvo novca zimi? Veruje se da privlači novac, ali ne smete dozvoliti da uvene!

novac
13:56 Horoskop

Svi drže ovo u novčaniku, a ne znaju da privlači bedu: Ako želite da imate više para, odmah to izbacite!

biljke
10:55 Dom i saveti

Naše bake su je gajile kao amajliju: Verovale su da ova biljka privlači novac, ljubav i sreću

novac
10:32 Dom i saveti

Smučilo vam se da budete bez para? Novac će se slivati u novčanik kao reka ako stavite malo ovoga kod prozora!

novac
12:41 Horoskop

Zaboravite na besparicu i samoću! Stavite u novčanik 1 komad za privlačenje para, a evo koliko da nosite za ljubavnu sreću

torba
22:15 Dom i saveti

Ako želite da imate para, ovo izbacite iz tašne: Većina žena u njoj nosi stvari koje privlače siromaštvo

novac
10:46 Dom i saveti

Pare će vam stizati sa svih strana: Mnogi ovaj začin drže kod prozora i tvrde da im je novčanik uvek pun!

novac
19:10 Horoskop

Zaboravićete šta je besparica: Ako ugledate ovaj znak, to znači da vam uskoro stiže novac

1 2 3 4 5 6 7
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

palačinke
13:06 Dom i saveti

Posne palačinke od 2 sastojka! Kuvar otkriva trik iz restorana zbog kojeg su uvek tanke i mekane!

Shutterstock
10:33 Dom i saveti

Zaboravila sam da isključim klimu kad sam otišla na more: Kad je stigao račun za struju, sledila sam se od cifre!

veš mašina
15:44 Dom i saveti

Veš se oseća? Svi pravimo istu grešku, zbog nje odeća nikad ne miriše sveže, bolje probajte ovo

Shutterstock
13:30 Dom i saveti

Travnjak kao iz filma: Evo kako da trava raste baš tamo gde treba, baštovani znaju u čemu je stvar

frižider
20:02 Dom i saveti

Da li znate da krpe treba da držite u fižideru? Kada čujete razlog, nikada ih više nećete slagati po fiokama

watch-icon

Preporučujemo

žena
15:37 Zdravlje

Kilogrami se tope kao led na suncu! Paradajz dijeta skida do 5 kg za 7 dana, žene su oduuševljene!

novac
15:07 Horoskop

Leto donosi kraj lošeg perioda: Ova 3 znaka horoskopa doživljavaju finansijski procvat, napuniće novčanike!

žena
14:36 Zdravlje

Mnogi ovo rade dok se tuširaju: Doktori kažu da odmah prestanete, jer tako ugrožavate zdravlje!

led
14:07 Porodica

Skuplja vam se led u zamrzivaču? Stavite ovu namirnicu unutra, rešićete problem do kraja leta!

tata
13:37 Ispovesti

Mlađi brat me zove tata: Ćutao sam 12 godina, jer sam ga odgajio, nemam srca da mu kažem istinu

palačinke
13:06 Dom i saveti

Posne palačinke od 2 sastojka! Kuvar otkriva trik iz restorana zbog kojeg su uvek tanke i mekane!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.