20:16 Horoskop Njima se SVE vrti oko NOVCA: Ovi znakovi Zodijaka uvek žele još para, vole LUKSUZ i skupe stvari
12:36 Dom i saveti Za kuću punu para poštujte ovo pravilo: Ove DVE stvari iz kuhinje NIKADA ne pozajmljujte komšijama, pratiće vas maler
15:51 Dom i saveti Ove stvari pod hitno IZBACITE iz kuće: Novčanicu stavite na ODREĐENA mesta jer ćete privući GOMILU PARA
08:30 Dom i saveti Ruski psiholog otkrio zašto nikada NEMAMO dovoljno NOVCA: Odgovor će vas naterati da ODMAH preduzmete nešto po tom pitanju
12:23 Horoskop NOVAC i USPEH su zagarantovani: Ova TRI znaka u FEBRUARU očekuje sve ono o čemu su maštali!
22:00 Dom i saveti Možda vam zvuči smešno, ali isprobajte: Ovih PET stvari stavite NOVČANIK, a pare će samo da se "lepe" za vas!
16:54 Horoskop Širom OTVORITE oči: Ako ČESTO viđate ove SIMBOLE, veruje se da ćete PRIVUĆI mnogo novca
16:55 Dom i saveti Ovako možete da DUPLIRATE vaše bogatstvo: Ovo su pravila metode "333" i uvek garantuju USPEH!
16:18 Porodica Na ove stvari BESPOTREBNO trošimo novac: Uzdržite se od KUPOVINE ovih GLUPOSTI i uštedećete MALO BOGATSTVO
22:05 Dom i saveti Ubacite ovaj ZAČIN u novčanik, pa uživajte u BOGATSTVU: Sipajte samo jednu KAŠIČICU u pregradu i do jutra ćete biti puni kao brod!
16:03 Horoskop FINANSIJSKI horoskop za DECEMBAR: Koje ZNAKOVE očekuje pravo malo BOGATSTVO, a ko će biti PRAZNOG NOVČANIKA!
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog