13:34 Lepota i Moda Nećete verovati kako se zove beba od Kortni Kardašijan: Budući otac konačno otkrio ime svog naslednika, a poznat je i termin!
08:30 Poznati U potpuno prozirnoj haljini: Ponosno prošetala trudnički stomak u providnoj heklanoj haljini
10:51 Poznati Spasila život svoje nerođene bebe! Kortni Kardašijan hitno prebačena u bolnicu, oglasila se i na Instagramu
20:30 Poznati Kortni se odlučila da brushalter ostavi kod kuće: Poznata Kardašijanka prošetala u uskoj haljinici
10:56 Poznati "Oblačiš se kao da imas 16, a ne 44" : Pljušte kritike, Kortni Kardašijan vređaju u trudnoći
20:14 Poznati Kortni Kardašijan i Travis već objavili kako će da im se zove dete: Dobiće ime kakvo je nosila najveća muzička zvezda ikada
09:39 Poznati Kortni Kardašijan objavila da je trudna u 44. godini: Posle depresije zbog deset neuspelih pokušaja vantelesne, usledio je obrt
10:25 Poznati Zamrzla je jajne ćelije, ali su sve propale: Kortni Kardašijan upozorava žene da vantelesnu oplodnju ne shvataju olako, ostavlja velike posledice po zdravlje
13:40 Poznati Zbog stajlinga Kortni Kardašijan gori INSTAGRAM: Svi se pitaju šta joj se desilo i zašto izgleda kao BABA
19:00 Poznati Kortni Kardašija ISPROVOCIRALA pratioce: "Odvratna si, hranu držiš na wc šolji, jedeš bakterije"
12:30 Poznati Kortni Kardašijan ima novu BOJU kose: Podmladila je bar jedno 10 godina, pa sad sve žene žele istu nijansu
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog