22:00 Zdravlje PRESTANITE da očajavate: Postoje saveti koji će vam POMOĆI da sa lakoćom utonete u SAN večeras
08:51 Zdravlje Stručnjaci konačno imaju ODGOVOR na ovo OZBILJNO pitanje: Mogu li Mesec i njegove promene da izazovu NESANICU?
11:47 Zdravlje Problemi sa pamćenjem, halucinacije i anksioznost: Iako spavamo više od 20 godina života, "ušteda" na snu može da nas skupo košta
21:43 Porodica Sada ćete moći da OSTVARITE svaku vašu FANTAZIJU: Lezite ovako i večeras ćete imate "VLAŽAN" san
16:53 Porodica Ovaj KOŠMAR ima dvosmisleno značenje: Ako ste sanjali da vas VARA ili ostavlja, nemojte ODMAH raskidati
10:18 Zdravlje Doktor APELUJE na noćne ptice: Ako nastavite da ležete POSLE PONOĆI vaš MOZAK će da "propadne"
20:11 Zdravlje Teško vam je da zaspite? Ispostavilo se da niste jedini: Stručnjaci objasnili kako konačno da se NASPAVATE
15:12 Zdravlje BUDITE SE UMORNI? Ruski doktor Aleksandar Mjasnikov otkiva šta je to što nam ometa san!
19:30 Zdravlje Sanjate da vam ISPADAJU ZUBI, da ste trudni ili da vas vara? Nije sve tako crno, ovi KOŠMARI su vesnici PROMENE
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!