21:52 Poznati Zovu ga novim Bredom Pitom, žene su oduševljene njegovim izgledom: Šuška se da je on sledeći Džejms Bond
10:50 Poznati "Veoma su zaljubljeni": Bred Pit uživa u ljubavi sa duplo mlađom dizajnerkom, maksimalno su posvećeni jedno drugom
19:31 Poznati Bred i Anđelina postižu dogovor!? Šok obrt na suđenju veka, odlučili da okončaju agoniju
19:39 Poznati Bred Pit prvi glavnu ulogu imao u Jugoslaviji: Honorar mu je bio "bedan", a partnerka mu je bila omiljena srpska glumica
17:00 Poznati Bili su jedan od najlepših holivudskih parova, a onda se ljubav ugasila: Bred Pit je ostavio glumicu slomljenog srca
13:20 Poznati Uskoro puni 60 godina, a izgleda duplo mlađe: Evo kako se hrani Bred Pit, na njegovom jelovniku ova namirnica je obavezna
14:59 Poznati Ovo je mlađi brat Breda Pita: Svi kažu da je bolji frajer od glumca, a evo čime se Daglas bavi
10:50 Poznati Bred Pit nikad bolje nije izgledao: Miljenik žena ipak išao pod nož, za njega kao da je vreme stalo
09:43 Poznati Bred Pit kao da ne stari: Posle novih fotografija niko ne može da veruje da ovako izgleda, godine mu zaista ništa ne mogu
22:47 Poznati Još uvek pamtim rečenicu koju mi je Dženifer rekla te noći: Bred Pit ispričao sjajnu anegdotu iz braka sa glumicom
13:15 Poznati Bila je u vezi i sa Bredom i sa Benom: Nakon mnogo godina glumica je otkrila koji od njih dvojice je bolji u krevetu
22:05 Horoskop Ovih 5 astro znaka su najveći borci za pravdu: Instinktivno reaguju kad osete da se nešto događa "ispod radara"
21:46 Dom i saveti Namirnica koja pomaže kod grčeva u nogama: Jedite je što češće i ublažite bolove u butinama i listovima
21:17 Zdravlje "Da sam slepo slušala lekare, danas vam ovo ne bih pričala": Mladoj ženi (27) intuicija spasila život - "nije sve bilo u mojoj glavi"
20:47 Lepota i Moda Teksas haljina u koju ćete se zaljubiti: Vrlo praktičan model, sakriva svaki višak, a za paklene vrućine je pun pogodak
20:19 Horoskop Najzahtevnije mlade se rađaju u ova 3 astro znaka: Od fonta na pozivnicama do boje salveta - sve mora da bude pod konac
19:50 Dom i saveti Ima rešenja za starački miris: Namirnica od 180 dinara će vam pomoći da ga izbegnete kada vas godine stignu