09:56 Ispovesti "Zla snaja je krišom uzela DNK moje ćerke": Na kraju je sama upala u jamu koju je meni iskopala
16:01 Ispovesti Rodila je blizance, pa uradila DNK test dece: Rezultat je šokirao, nije joj bilo ni na kraj pameti da to može da se desi!
20:36 Ispovesti Uradila kućni DNK test i otkrila tragičnu porodičnu tajnu: Nakon toga, njen život više nije bio isti
14:31 Porodica Posle 50 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
13:16 Ispovesti Uradila je DNK test, pa saznala maminu najgoru istinu: Ubeđivala me da tata "švrlja", ali ovo nisam sanjala ni u najluđim snovima
08:00 Ispovesti Sa DEČKOM je u vezi ŠEST godina: Sve je bilo U REDU dok nije saznala da joj je ROĐENI BRAT
14:50 Ispovesti Olgi i Ivanu je DUGO trajala borba za POTOMSTVO: Kad su dobili sina Denisa, usledilo je RAZOČARANJE, DNK test je utvrdio BOLNU ISTINU
20:30 Ispovesti Dobila je poruku sa NEPOZNATOG broja da uradi DNK test: Kada je pozvala MAJKU rekla joj je nešto neočekivano, ceo ŽIVOT je bila laž!
21:30 Porodica Za sekund ostala bez oba RODITELJA: Nakon što je iz šale uradila DNK test, saznala je bolnu ISTINU
13:30 Porodica Majka petoro dece ostala je ŠOKIRANA saznanjem nakon što je uradila DNK test usvojenom sinu!
16:10 Horoskop Finansijski horoskop od 18. do 24. novembra: Strelcu stižu pare, Devica nalazi nov izvor zarade, jedan znak da pazi s kim radi
15:47 Zdravlje Doktorka StanišIć otkriva: Ova namirnica najviše podiže holesterol, a evo šta kaže za beli luk
15:23 Dom i saveti Zaledila vam se šoferšajbna? Ne brinite, sa ovom namirnicom ćete najbrže ukloniti led sa stakla i sprečiti kondenzaciju
14:59 Porodica Kada tata hrče, nastane haos: Taj zvuk ni njegova beba ne može da podnese, njena reakcija je urnebesna!
14:56 Zdravlje Skida plak sa arterija: U sok od paradajza dodajte ove 3 namirnice i zaboravite na loš holesterol i trigliceride
14:35 Zdravlje Koji aparat za merenje pritiska je precizniji: Digitalni ili klasični, evo koliko se razlikuju vrednosti