11:14 Poznati Brus Vilis u sve težem stanju: Jedva govori, prepoznaje glas samo ove ŽENE, a njegova najveća želja slomiće vam srce
19:49 Poznati "Ono što govorim deci je...": Demi Mur podelila na koji način teši ćerke zbog teškog uticaja demencije njihovog oca Brusa Vilisa
11:48 Poznati Ćerka Brusa Vilisa oduševila fanove slavnog oca: Podelila do sad neviđene fotke, a jedna je posebno dirljiva
10:54 Poznati "16 godina s ovim posebnim čovekom": Ema Vilis objavila dirljivu poruku za godišnjicu braka sa slavnim glumcem
11:48 Poznati "U njemu više nema radosti življenja": Porodica Brusa Vilisa strahuje od najgoreg, bolest je naglo napredovala
12:37 Poznati "Niko ne zna koliko mu je vremena ostalo": Porodica Brusa Vilisa je stalno s njim, slavni glumac u sve težem stanju
10:33 Poznati Sadašnja i bivša žena sa decom na okupu: Porodična fotka Brusa Vilisa dirnula fanove slavnog glumca
18:43 Poznati "Nedostaje mi moj otac": Emotivna objava ćerke Brusa Vilisa, podelila omijenu fotku iz detinjstva sa slavnim glumcem
17:21 Poznati Pretužno, on više ne liči na sebe! Brus Vilis se posle dugo vremena pojavio u javnosti, bolest je ostavila vidljive posledice
20:30 Poznati Prepoznaje me samo prva tri minuta: Prijatelj glumca progovorio o njegovoj teškoj bolesti
17:52 Poznati Bolest je uzela maha: Brus Vilis posle dužeg vremena viđen u javnosti, slavni glumac ne liči na sebe
12:40 Poznati Potresni detalji o stanju slavnog glumca: Ćerka otkrila kako Brus Vilis provodi dan nakon dijagnoze
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?