17:30 Zdravlje Popularna DIJETA Nataše Bekvalac: Pevačica je figuru dovela do SAVRŠENSTVA, mršavi se oko 10 kg za MESEC dana
20:40 Horoskop Pogledali smo u NATALNU kartu NATAŠE Bekvalac: Venera je "KRIVA" za ljubavne brodolome, u NJEGA će se ZALJUBITI sledeće godine
10:45 Lepota i Moda Svi KUPAĆI kostimi NATAŠE Bekvalac: Ovo su PET modela koje svaka žena treba da ima, a NE koštaju više od 1.990 dinara
18:00 Poznati Ne biste je prepoznali SIGURNO, fotografija je STARA 24 GODINE: Evo kako je Nataša Bekvalac izgledala PRE početka muzičke karijere
12:23 Poznati "Ti si moj borac i sapatnik":Ćerka Nataše Bekvalac danas proslavlja rođendan, a evo šta joj je poručila pevačica!
18:20 Poznati "Dala si mi ŽIVOT, ispisala ime i prezime": Nataša Bekvalac uputila EMOTIVNU poruku svojoj ćerki
15:00 Poznati Nataša Bekvalac POKAZALA prsten na ruci: "Samo želim da kažem da ga NEĆU SKIDATI, nosiću ga stalno"
21:14 Poznati Nataša Bekvalac progovorila o NAJGOREM pijanstvu: "Morala sam, imala sam RAZLOG, ta jutra su bila kobna po mene"
14:26 Poznati Najlepša balada Nataše Bekvalac ima TRAGIČNU PRIČU: Pesmu je posvetila njemu, svojoj PRVOJ LJUBAVI
14:57 Poznati "Pokazao si mi da nisu svi muškarci isti" Nataša Bekvalac DIRLJIVOM objavom rasplakala Instagram, ali i sestru Kristinu!
14:08 Poznati "Kaže mama da je takva bila moda": Devojčica sa slike jedna je od NAJPOPULARNIJIH pop zvezda, prati je BURAN ljubavni život
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa
18:23 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da idete kod friezra! Šta je korejska trajna o kojoj žene u Srbiji danima pričaju?
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma