12:30 Ispovesti Niko ne može da veruje da ona ima OVOLIKO godina: "Mislim da muškarci i dalje preferiraju mlađe žene, ali nemojte me zvati ‘starom’
12:30 Poznati Dana se JUČE udala za američkog MILIJARDERA: On im 80 godina, svi se ZGRAŽAVAJU kada ih vide, a ona poručuje "CRKNITE DUŠMANI"
08:35 Horoskop Ovo su vam NAJVAŽNIJE GODINE u životu: Numerologija otkriva kada se očekuju VELIKE sudbinske PROMENE, obratite pažnju na SKRIVENE znakove
08:53 Zdravlje Buđenje baš u OVO vreme usporava STARENJE: Nikad jednostavniji način da zaustavite GODINE sa prostom NAVIKOM
16:00 Porodica Toliko je ZGODAN da niko ne može da veruje koliko ima zapravo GODINA: Svi tvrde da će i sadašnju suprugu OSTAVITI kada OSTARI
20:40 Ispovesti Da li možete da POGODITE ko je MAJKA a ko ĆERKA? Niko im ne veruje, svi misle da su bliznakinje jer su IDENTIČNE
16:00 Lepota i Moda Ovo može da vas podmladi i do DESET godina: Odrežene NAVIKE su presudne za žene posle 40. godine
15:20 Zdravlje Svaka žena nakon ČETRDESET godina, ovo mora da USVOJI: Ishrana je NAJVAŽNIJA jer može da uspori ceo proces starenja
18:10 Ispovesti Ovo je NAJSTARIJA sportistkinja na SVETU: Uz pomoć ovih NAVIKA doživela je 106 godina!
15:23 Horoskop Ovo su NAJVAŽNIJE godine u vašem životu: Izračunajte kada vas očekuju SUDBINSKE promene, tada se sve menja iz KORENA
10:00 Lepota i Moda Uz ovu frizuru izgledaćete bar DESET godina mlađe: Žene je OBOŽAVAJU, morate je isprobati!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom