11:40 Lepota i Moda Modni zaokret Denifer Lopez: Glamurozna izdanja zamenila opuštenim stilom, a njene farmerke su apsolutni hit
15:46 Dom i saveti Farmerke vam se neće više skupiti ni izbledeti: Evo kako da ih perete u mašini, ovako će dugo biti kao nove!
19:41 Lepota i Moda Ove farmerke morate da imate ovog proleća: Izdužuju noge, skidaju dva konfekcijska broja i Džej Lo ih obožava
14:28 Lepota i Moda Srpkinje će obožavati farmerke Hajdi Klum: Izdužuju figuru, vizuelno skidaju kilograme, a svima dobro stoje
15:18 Lepota i Moda Srpkinje će ih obožavati: Farmerke Điđi Hadid izdužuju figuru, vizuelno skidaju kilograme i stoje svima
21:24 Ispovesti Naručila sam farmerke preko interneta: Kada sam otvorila paket, život mi se smučio, evo šta sam dobila umesto pantalona
21:40 Lepota i Moda Obucite se kao Sindi Kraford: Sve komade sigurno imate u ormaru, a bićete doterani i za posao i za izlazak
11:14 Lepota i Moda Farmerke za kojima su poludele žene u Srbiji: Nose ih i Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Džej Lo, a fora je tome što savršeno stoje svima
16:13 Lepota i Moda Ove farmerke morate da imate: Izdužuju figuru, vizuelno skidaju i do pet kilograma i svima stoje dobro
11:59 Lepota i Moda Spoj udobnosti i stila: Trenerke koje liče na farmerke su novi trend koji osvaja modni svet
17:29 Lepota i Moda Megan Markl ih obožava: Lako se kombinuje uz svaku modnu kombinaciju, ovaj modni detalj će vas oduševiti
17:31 Lepota i Moda Rasprodale su se brzinom svetlosti: Farmerke Tejlor Svift su postale apsolutni hit, da li biste ih nosile?
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!