09:00 Lepota i Moda Ona je najlepša žena fudbalera: Na Nedelji mode u Parizu pojavila se u crnoj uskoj haljini, svi su hipnotisano gledali u nju
09:30 Poznati Posle trećeg porođaja, nismo je viđali u javnosti: Adrijana Lima je sada imala OGROMAN povod da se pojavi u crnoj svečanoj haljini i ostavi bez daha svojom pojavom
22:23 Lepota i Moda Ana Vintur PREKRŠILA sopstveno modno pravilo: Odlučila se za KOMBINACIJU koju je mnogima BRANILA da izaberu
10:22 Lepota i Moda Nina Badrić nikad nije bila LEPŠA: Nova frizura, 20 kg MANJE i savršeni CRNI kaput koji izdužuje FIGURU i koji morate da imate ove ZIME
11:06 Lepota i Moda Haljinu GLUMICE mora da ima SVAKA žena u ormaru: Sloboda Mićalović nosi MODEL SEZONE koji može da se nađe po ceni od 1.500 dinara
21:45 Lepota i Moda Aleksandra Radović predstavlja "must have" haljinu jeseni: Ovo je NAJTRAŽENIJI komad ove sezone - ističe struk i daje elegantan izgled
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac