11:35 Horoskop Brojevi u NIZU nose jako ZNAČENJE: Ako često vidite 111, 222 ili 333, sudbina vam šalje UPOZORENJE, desiće se NAGLE promene u nekoj sferi života
19:33 Horoskop NUMEROLOZI tvrde da je jedan broj KLJUČAN: Otkriva najdublje tajne skrivene u NAMA i nudi odgovore šta nosi BUDUĆNOST!
20:00 Dom i saveti Koliko brojeva vidite na slici? Retko ko može da pogodi, viralna ZAGONETKA je zapalila društvene mreže
13:44 Dom i saveti Ovi SIGNALI nagoveštavaju vam ogromnu SREĆU i PROMENU u životu: Ne smete da ih IGNORIŠETE
11:36 Porodica Zbog OVE zagonetke su se ljudi POSVAĐALI: Skoro niko nije uspeo ovo da VIDI, nalaze se na slici pored šara
13:08 Horoskop Danas je niz "21-12", a ovo su posebne brojke, ali i VAŽAN DATUM: Ostvarite dugo čekane želje, a evo i kako!
08:00 Horoskop Datum rođenja određuje ŠTA VAS ČEKA u životu: Po NUMEROLOGIJI, samo ovi brojevi mogu da odrede vašu KARMU
13:20 Horoskop Ljudi rođeni u OVA ČETIRI dana u mesecu nose nešto POSEBNO, a lako ćete ih prepoznati!
16:44 Horoskop NUMEROLOGIJA ZA SLEDEĆU NEDELJU KAŽE: Kečevi, imaćete snagu za jednu važnu stvar, Trojke, o čemu se ovde radi, da li ste spremni za ovo što vas čeka?!
15:16 Horoskop Datum VENČANJA otkriva budućnost braka: Evo kom će vam život biti med i mleko ili PAKAO
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac