09:49 Lepota i Moda Haljinu Eve Longorije treba da ima svaka žena: Savršeno pokriva nedostatke, idelan autfit za svaku priliku
18:35 Poznati Eva Longorija oduševila slikama u bikiniju: Iako ima celulit, ona grmi u petoj deceniji, njeno telo je savršeno
16:15 Lepota i Moda Ni Eva Longorija nije odolela Barbi trendu: Roze midi haljina pripijena uz telo istakla je njenu izvajanu figuru
13:28 Poznati U inat svima koji su je ismevali smršala je 20 kilograma: Eva Longorija sad izgleda kao boginja, a sama je osmislila zabavan trening
09:39 Poznati Omiljena džepna Venera ponovo ostavlja bez daha: Povezuju je sa Merilin Monro, a jasno je i zašto
14:59 Poznati Eva Longorija je primer glamura današnjice: Džepnu Veneru porede sa Merlin Monro, a evo i zašto
20:02 Poznati Asimetrična crna haljina Eve Longorije o kojoj svi pričaju: Ističe sve najlepše na telu, a prikriva "nezgodne" tačke
16:05 Poznati U petoj deceniji pronašla je SRODNU DUŠU: Eva Longorija otkrila sve o čoveku svog života
22:29 Dom i saveti Bez ovog NAPITKA Eva Longorija ne počinje DAN: Sprema se za NEKOLIKO minuta, a BRZO topi naslage
08:30 Poznati Trikovi Eve Longorije za savršenu LINIJU: Dve stvari su dovoljne da izgledate kao bomba!
16:03 Dom i saveti Želite da uštedite, a da vam bude toplo? Neka vam radijatori budu okrenuti na ovoj brojki
15:38 Dom i saveti Ne sadrži kofein, a "podiže" energiju baš kao kafa: Ovaj napitak je njena odlična zamena, a ukus je božanstven
15:10 Porodica Tata me vozi na posao, a imam 27 godina: Devojka ne vidi uopšte problem u tome, šta vi mislite o ovom trendu koji je zaludeo mlađe generacije?
14:50 Ispovesti "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje": Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala
14:32 Poznati Pretili joj smrću, a danas je jedna od najuticajnijih žena na svetu: Zagazila je u devetu deceniju, a i dalje se bori kao lavica
14:04 Dom i saveti Ova 2 sastojka rešavaju fleke od crnog vina: Nije ih nemoguće skinuti, a sve što vam treba već imate u kući