10:47 Lepota i Moda Opada vam kosa? Rešenje koje preporučuju svetski stručnjaci je na dohvat ruke, pomaže bolje od ruzmarina
10:00 Lepota i Moda Nije samo ruzmarin: Ovih 5 ulja će pomoći da vaša kosa porate kao iz vode i bude jaka, nećete zvati frizera
10:04 Lepota i Moda Kosa će da poraste dok trepnete: Evo koje namirnice čuvaju njenu lepotu i čine je zdravom, jedna je omiljena u Srbiji
08:32 Lepota i Moda Mama vas je slagala: Dermatolog objašnjava šta se dešava kada počupamo jednu sedu dlaku, nije ono što mislite
19:00 Lepota i Moda Kosa raste kao iz vode, samo mora da preživite neprijatan miris: Ovaj šampon je blago za vaše teme, ali zbog jednog sastojka ga žene izbegavaju
19:59 Lepota i Moda Postaće još oštećenija ako odmah ovo ne uradite: Evo kako se održava kosa tokom zime, biće savršena kada dođe leto
08:30 Lepota i Moda Kosa će da zablista kao dijamant: Tretman koji je opčinio Srpkinje je idealan za prirodne, ali i farbane pramenove
10:07 Lepota i Moda Trik o kosi koji je oduševio žene širom sveta: Ovim možete izgledati 20 godina mlađe
10:48 Lepota i Moda Frizer vam ne treba: Ovaj tretman možete napraviti kod kuće, čini kosu lepom, jakom i zdravom
18:58 Lepota i Moda Srpkinje su odlepile za ovom frizurom: Vizuelno podmlađuje i prekriva sede, a lice čini blistavim
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime
21:00 Lepota i Moda Ovalno, okruglo, pravougaono, srcoliko, duguljasto... Evo koju dužinu kose je idealno izabrati za svaki oblik lica, kod jedne stvari sve žene pogreše
22:00 Horoskop Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!
21:29 Dom i saveti Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
20:31 Porodica Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?
19:32 Ispovesti Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!