20:30 Lepota i Moda Evo zašto nikad, ali NIKAD ne treba da legnete sa MOKROM kosom: Vrlo je moguće da će vas ujutru sačekati DVA problema
20:44 Lepota i Moda Kardi B podelila RECEPT za bujnu kosu: Maska je postala pravi HIT, njene obožavateljke su odlepile za preparatom
17:32 Lepota i Moda Koja li je tajna ZDRAVE kose Megan Markl? Vojvotkinja ZAISTA otkrila kako je NEGUJE tretmanima koji UOPŠTE nisu skupi
21:45 Lepota i Moda Frizeri pokazali NAJGORU GREŠKU koju pravi većina žena: Potpuno uništava kosu, a jednim KORAKOM je možemo zaštititi
09:10 Lepota i Moda Ovu namirnicu u Srbiji mnogi jedu SVAKI DAN: Zbog nje GUBE kosu, a vlasi izgledaju UMORNO i suvo
13:07 Porodica Sećate li se BEBE sa NAJUPEČATLJIVIJOM kosom NA SVETU? Danas izgleda POTPUNO drugačije i zaštitno je lice popularnog šampona
11:42 Lepota i Moda Hoćete da se šišate? Pre nego što odete kod frizera, saznajte KOLIKU MOĆ ima vaša kosa
21:36 Lepota i Moda Od ove hrane kosa BRŽE raste: Uvrstite 6 namirnica u svakodnevni jelovnik i recite ZBOGOM tankim vlasima
15:18 Lepota i Moda Da vam kosa RASTE brzinom svetlosti: Redovna upotreba daje REZULTATE, ovi proizvodi su idealni za volumen
18:42 Lepota i Moda Evo koliko često bi trebalo da se ČEŠLJATE: Pazite kako NEGUJETE kosu, možete je TRAJNO oštetiti
16:22 Zdravlje "DOBIĆEŠ UPALU MOZGA" ILI "BAPSKA PRIČA": Stručnjaci OTKRIVAJU šta se stvarno dešava kad izađete napolje sa MOKROM KOSOM!
14:18 Lepota i Moda Kosa nam se UBRZANO MASTI: Frizerka je OBJASNILA da verovatno CEO ŽIVOT pogrešno peremo KOSU!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra