08:00 Lepota i Moda Tri najlakše i najlepše letnje frizure: Za 30 sekundi bićete stilizovani kao iz salona
21:35 Lepota i Moda Prirodno sušenje kose ipak nije tako zdravo: Stručnjakinja razbila zabludu i otkrila zašto je fen važan
16:35 Lepota i Moda Ako se ujutru probudite sa gnezdom na glavi, nemojte da paničite: Potrebna su vam ova TRI sastojka da frizura bude savršena!
11:52 Lepota i Moda Bob Milice Pavlović je najtraženija frizura ovog leta: Idealan je za tanku kosu, a lako se stilizuje
19:00 Lepota i Moda Kako to da u šestoj deceniji izgleda kao da ima trideset? Ovo je tajna mladolikog izgleda popularne pevačice
10:54 Poznati Amal Kluni napravila drastičnu promenu: Dugu, tamnosmeđu kosu je prošarala svetlim pramenovima, izgleda lepše nego ikad
08:00 Lepota i Moda Frizura iz dvehiljaditih se vratila na velika vrata: Razdeljak na stranu zavladao je među trendseterkama
20:00 Lepota i Moda Napravite kod kuće prirodni keratin: Ispravite kosu u kućnim uslovima uz pomoć efikasne maske od par sastojaka
08:00 Lepota i Moda Ovih šest trikova sačuvaće vam frizuru tokom noći: Kosa će vam ostati ravna i nakon spavanja
08:00 Lepota i Moda Skandinavska tehnika bojenja kose je najnoviji trend: Žene su opsednute ovim prirodnim, osunčanim pramenovima
17:30 Lepota i Moda Mekdonalds šiške kao gorući trend ovog leta: Lake za stilizovanje, pristaju i dugoj i kratkoj kosi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa
18:23 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da idete kod frizera! Šta je korejska trajna o kojoj žene u Srbiji danima pričaju?