18:15 Lepota i Moda Trik koji Blejk Lajvli koristi za savršen izgled kose, svi u njenom okruženju to rade: Ima najlepše frizure na svetu i tajnu koju je tek sad podelila
14:18 Lepota i Moda Ne dozvolite da vam kosa bude kao slama: Evo kako da izbegnete štetna dejstva hlora u bazenu
12:45 Dom i saveti Pronađite sebe na slici: Svakodnevna frizura otkriva dobre i loše strane vašeg karaktera
14:50 Lepota i Moda Devojka sa najdužom kosom ikada: U životu nije ušla u frizerski salon, a njena transformacija je sada oduševila preko 21 milion ljudi!
09:35 Lepota i Moda Selma Bler je svoj modni autfit podigla na viši nivo: Kada budete videli šta nosi umesto kravate, pašćete s nogu
18:30 Lepota i Moda Farbate kosu sami? Eksperti će vas naterati da razmislite još jednom o svojoj odluci, nije nimalo naivna
11:00 Lepota i Moda Ovo je spas za masnu kosu: Jeftino sredstvo bolje deluje od šampona za suvo pranje, a evo o čemu je reč
13:33 Lepota i Moda Dermatolog upozorava: Ne preterujte sa pranjem kose, evo koliko puta sedmično je dovoljno
10:00 Zdravlje Naglo gubite kosu? Ekspert navodi 2 moguća razloga i objašnjava kada da se obratite lekaru
15:04 Lepota i Moda Košta samo 350 dinara: Čuveni plastični hirurg kome veruju milioni, otkrio od kog ulja kosa raste pet puta brže
14:20 Lepota i Moda Frizura kao iz salona: Napravite predivnu punđu za samo 10 sekundi, treba vam samo ovaj proizvod
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!