12:30 Ispovesti "Žena je NESTABILNA ako se*s prekine na pola, BEŽITE od takve": Mišljenje ovog dase je zgrozilo dame koje mu poručuju da je sve PREKO toga odnos NA SILU
15:30 Ispovesti "Ne zaslužuješ da MIRIŠEŠ tako ako nemaš PARE": Devojka polomila PARFEM koji je kupila na rate i sada je razapinju na mrežama
09:30 Ispovesti "Deca nisu DUŽNA da vam brišu ZADNJICU kad ostarite": Bukti RASPRAVA među Srbima za koje važi pravilo "DOK SI POD MOJIM KROVOM"
20:07 Porodica DOKTORI za roditeljstvo: U Srbiji se u VASPITANJE dece najbolje razumeju oni koji ih NEMAJU, a evo koliko to iritira OČEVE I MAJKE
16:05 Ispovesti Muškarci, BRIJTE se ispod PAZUHA: Zamolila ih da BRIJAČ ne koriste samo za bradu i podigla "DLAKAVCE" iz Srbije na noge
11:13 Porodica "Ne smem nikome da kažem": Ćerka (6) joj je UMRLA pre godinu dana, a da bi podnela JEZIVU bol, svako veče radi ISTU stvar
18:30 Poznati Poznati se urotili protiv Maska, svi brišu Tviter naloge: Manekenka otkrila šta se dešava - "Ovo je septička jama puna mržnje"
11:25 Porodica "Izabacili su nas iz DRUŠTVA, jer nemamo DECU": Žena u Srbiji pokrenula ŽESTOKU raspravu, ZGROZIĆETE se kada čujete zašto još ljudi ostaju bez PRIJATELJA
13:00 Ispovesti "Nije MUŠKO ako te ne prevari": Da, ovo je izgovorila jedna ŽENA, a mi smo u fazonu "alo Slavice, ne vređaj nam inteligenciju"
15:44 Ispovesti Debeli, kako te nije SRAMOTA da me muvaš? Jedan sa pivskim STOMAKOM me sinoć startovao
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću