18:30 Dom i saveti Kupili ste lubenicu koja nema nikakav UKUS? Uz pomoć ove namirnice koju sigurno imate u KUHINJI one postaju nikad SLAĐE
19:15 Lepota i Moda Dermatolozi su pronašli IDEALNO rešenje: Košta oko 200 dinara, a URASLE dlačice će nestati
10:58 Dom i saveti Trik koji je ZALUDEO internet: Žena kad usisava, koristi ČARAPU, a kad vidite zašto, uradićete isto
18:20 Dom i saveti Skinite FLEKU od ULJA uz pomoć TRIKA: Svi pravimo istu GREŠKU a potrebno je samo OVO
17:35 Dom i saveti Domaću KAFU svi pogrešno kuvamo: Čim budete promenili JEDNU stvar, biće znatno ukusnija
15:55 Dom i saveti Rešite se SMRADA uz pomoć ovog saveta: Veoma jednostavan i pre svega JEFTIN TRIK koji će vam biti od ogromnog značaja tokom LETNJIH dana
21:40 Lepota i Moda Veće GRUDI za samo PET minuta: Devojka pokazala FORU za koju je potrebna samo jedna PERTLA
18:45 Dom i saveti Uz pomoć ovog TRIKA vaše kupatilo će ZAMIRISATI za minut: Domaćice su ODUŠEVLJENE jer više neće bacati PARE na skupu hemiju
17:30 Dom i saveti Genijalan TRIK koji će mnogima postati omiljeni: Sakrijte duge ČARAPE u cipelama jednim potezom!
15:55 Dom i saveti Ispravka: Sok iz TETRAPAKA niko nije pogrešno pio: Nije ni otkriće godine, već su ljudi dokoni
08:00 Dom i saveti Šta raditi ako USISIVAČ slabo vuče: Ne morate ODMAH da kupite novi, već probajte OVO rešenje
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama