15:34 Dom i saveti Čovek pokazao kakva se gadost krije u glavi tuša: Ono što je počelo da šiklja zaprepastilo je sve
21:00 Dom i saveti Uradite ovo nakon tuširanja: Obavi se za samo 2 minuta, buđ će zaobilaziti vašu tuš kabinu
11:40 Dom i saveti Najbolji način da tuš kabina zablista: Ovo je proverena metoda za borbu protiv buđi, izdvojite samo 20 minuta
15:10 Dom i saveti Razara kamenac, staklo se doslovno providi: Evo kako da očistite tuš kabinu, sredstvo iz kuhinje uništava svu prljavštinu
21:01 Dom i saveti Ne bacajte je: Zavesa u tuš kabini se bar lako pere, samo dodajte ovaj proizvod u veš mašinu
18:27 Dom i saveti Vratite sjaj tuš kabini za 40 dinara: Treba vam samo 1 sastojak, skida kamenac kao magijom!
17:44 Dom i saveti Buđ skinem za 100 dinara i ne vraća se: Moja tuš kabina sija kao ogledalo od kada sam otkrila ovaj trik!
12:19 Porodica Anina tuš kabina uvek blista: „Buđ iz ćoškova skinem za 10 minuta sastojkom od 100 dinara“
14:47 Dom i saveti Pojavila mi se odvratna buđ u tuš kabini: Uništila sam je preko noći i to sa sastojkom od 200 dinara
21:49 Dom i saveti Staklo na tuš kabini biće kao novo: Ne bacajte pare na skupa sredstva, ovo su trikovi naših baka
15:30 Dom i saveti Ne pomaže samo izbeljivač: Buđ će automatski nestati sa zavesa u tuš kabini, ako ispratite trik u koji se kunu domaćice
18:00 Dom i saveti Ovo prirodno sredstvo razara buđ, a nije ni limun ni sirće: Kako očistiti ćoškove u tuš kabini?
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac