09:00 Ispovesti Najprljavije delove tela uvek PRESKOČIMO: Samo se zavaravamo da smo ČISTI nakon tuširanja
14:43 Dom i saveti Najveća greška koju žene prave posle tuširanja: Ovo je pravilo od TRI minuta koji morate da znate
08:00 Ispovesti Obrisala se peškirom i IMALA šta da vidi: Nakon tuširanja se osip ŠIRIO celim telom, kada je saznala uzrok, njen svet se SRUŠIO
19:30 Ispovesti Ova ŽENA se istuširala 37 puta u 2022. godini: Tvrdi da ne smrdi i da je čistija od svih, a ovo je njeno objašnjenje
20:00 Ispovesti Ermin se tuširao TRI PUTA dnevno i evo šta se desilo sa njegovom KOŽOM: Danas trećinu plate troši na kreme i lekove
23:00 Ispovesti Žena sa užasnim higijenskim navikama: "Ljudi su zgroženi, a meni je ovo potpuno normalno"
15:40 Porodica Dok se TUŠIRATE na pamet vam padaju SUPER ideje? Naučnici imaju OBJAŠNJENJE, evo zašto je to tako
21:30 Zdravlje Da li često pravite OVU GREŠKU posle tuširanja? Evo zašto bi trebalo da sledite pravilo "TRI MINUTA"
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!