Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : muž

Zbog BRAČNOG pravilnika RAZVOD je čeka iza ćoška: Kaže da je dovela "MUŽA u red", ali nije ni svesna koliko GREŠI!
22:47 Porodica

Zbog BRAČNOG pravilnika RAZVOD je čeka iza ćoška: Kaže da je dovela "MUŽA u red", ali nije ni svesna koliko GREŠI!

Nakon 20 godina braka Natalijin muž nije znao koji broj nosi, ni koju hranu voli: Stavila je TAČKU NA TO i uradila nešto zbog čega joj se žene dive!
21:55 Porodica

Nakon 20 godina braka Natalijin muž nije znao koji broj nosi, ni koju hranu voli: Stavila je TAČKU NA TO i uradila nešto zbog čega joj se žene dive!

"DOJIM DEČKA i to je pravo EROTSKO iskustvo": Lana ŠEST puta nedeljno ima poseban "TRETMAN" sa svojim partnerom, a evo kako je došlo do taga!
12:02 Ispovesti

"DOJIM DEČKA i to je pravo EROTSKO iskustvo": Lana ŠEST puta nedeljno ima poseban "TRETMAN" sa svojim partnerom, a evo kako je došlo do taga!

Hrvatica opsovala muža i završila iz REŠETAKA: Evo zbog koje PSOVKE naše komšije idu u ZATVOR
16:45 Porodica

Hrvatica opsovala muža i završila iz REŠETAKA: Evo zbog koje PSOVKE naše komšije idu u ZATVOR

On je otac i suprug GODINE: Dok je ona VRIŠTALA od bolova u POROĐAJNOJ sali, on je sebi našao DRUGU zanimaciju
20:30 Porodica

On je otac i suprug GODINE: Dok je ona VRIŠTALA od bolova u POROĐAJNOJ sali, on je sebi našao DRUGU zanimaciju

Odlučila je da napravi žurku povodom otkrivanja pola deteta, ali budući TATA joj je pred GOSTIMA priredio jedno NEPRIJATNO iznenađenje
13:58 Ispovesti

Odlučila je da napravi žurku povodom otkrivanja pola deteta, ali budući TATA joj je pred GOSTIMA priredio jedno NEPRIJATNO iznenađenje

"Posao mi nije prioritet zato sam odlučila da postanem DOMAĆICA": Ima samo 22 godine a muž joj kupuje SKUPE LIMUZINE i firmirane TAŠNE jer ceni njen "TRUD"
18:10 Ispovesti

"Posao mi nije prioritet zato sam odlučila da postanem DOMAĆICA": Ima samo 22 godine a muž joj kupuje SKUPE LIMUZINE i firmirane TAŠNE jer ceni njen "TRUD"

"Toliko je plakao da mu je iskočila VENA na čelu": Zbog NEPRIMERNOG ponašanja morala je da IZBACI muža iz porođajne sale, a kada je došao da je vodi kući rekao joj je NEŠTO UŽASNO
08:00 Ispovesti

"Toliko je plakao da mu je iskočila VENA na čelu": Zbog NEPRIMERNOG ponašanja morala je da IZBACI muža iz porođajne sale, a kada je došao da je vodi kući rekao joj je NEŠTO UŽASNO

Oko za oko, zub za zub: Ovako je rešila da se OSVETI mužu koji "zaboravlja" da spusti DASKU na šolji
20:46 Porodica

Oko za oko, zub za zub: Ovako je rešila da se OSVETI mužu koji "zaboravlja" da spusti DASKU na šolji

Zbog ispovesti ovog muškarac korisnici mreža se već DANIMA svađaju: "Kada si ti zadnji put rekao 'hvala' svojoj supruzi"
18:34 Ispovesti

Zbog ispovesti ovog muškarac korisnici mreža se već DANIMA svađaju: "Kada si ti zadnji put rekao 'hvala' svojoj supruzi"

Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"
20:41 Ispovesti

Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"

"On je HTEO dete, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo": Dok se porađala on ju je VARAO, a onda je uzeo da se PRAVDA
16:49 Ispovesti

"On je HTEO dete, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo": Dok se porađala on ju je VARAO, a onda je uzeo da se PRAVDA

1 2 3 4 5 6 7 8
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kuvalo
18:43 Dom i saveti

Kako očistiti kuvalo za vodu: Najlakši trik za uklanjanje kamenca bez hemikalija

žena
17:53 Dom i saveti

Ma kakav izbeljivač, to više ne koristim! Moj posiveli veš bude beo kao sneg kad ubacim ovu sitnicu u mašinu

ruže
16:48 Dom i saveti

"Šta ova žena radi, pa joj i u oktobru cveta kao u junu?": Zahvaljujući ovom jednostavnom triku, Ljiljine ruže u bokorima rastu bez prestanka

slanina
16:15 Dom i saveti

NUTRICIONISTKINJA DALA PRECIZNU RAČUNICU Evo zbog čega su slanina, svinjska mast i luk su pravo blago za zdravlje

cveće
15:27 Dom i saveti

Cveće koje priziva bolesti, bedu i svađe: Ako ga držite u kući - pravac, kanta za smeće!

watch-icon

Preporučujemo

horoskop
19:35 Horoskop

Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?

vitamini
19:09 Zdravlje

Dokazano je da produžava život: Posle 50. godine svi treba da piju ovaj vitamin

kuvalo
18:43 Dom i saveti

Kako očistiti kuvalo za vodu: Najlakši trik za uklanjanje kamenca bez hemikalija

žena
18:18 Ispovesti

Melanija je smršala 37 kilograma! Bukvalno se prepolovila, tvrdi da je to zahvaljujući ovom doručku

žena
17:53 Dom i saveti

Ma kakav izbeljivač, to više ne koristim! Moj posiveli veš bude beo kao sneg kad ubacim ovu sitnicu u mašinu

žena
17:28 Horoskop

Patnja je prošlost, spremni ste za lepe stvari: Od 20. juna svoj srećan preokret doživljavaju 3 znaka horoskopa

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.