21:55 Porodica Nakon 20 godina braka Natalijin muž nije znao koji broj nosi, ni koju hranu voli: Stavila je TAČKU NA TO i uradila nešto zbog čega joj se žene dive!
12:02 Ispovesti "DOJIM DEČKA i to je pravo EROTSKO iskustvo": Lana ŠEST puta nedeljno ima poseban "TRETMAN" sa svojim partnerom, a evo kako je došlo do taga!
16:45 Porodica Hrvatica opsovala muža i završila iz REŠETAKA: Evo zbog koje PSOVKE naše komšije idu u ZATVOR
20:30 Porodica On je otac i suprug GODINE: Dok je ona VRIŠTALA od bolova u POROĐAJNOJ sali, on je sebi našao DRUGU zanimaciju
13:58 Ispovesti Odlučila je da napravi žurku povodom otkrivanja pola deteta, ali budući TATA joj je pred GOSTIMA priredio jedno NEPRIJATNO iznenađenje
18:10 Ispovesti "Posao mi nije prioritet zato sam odlučila da postanem DOMAĆICA": Ima samo 22 godine a muž joj kupuje SKUPE LIMUZINE i firmirane TAŠNE jer ceni njen "TRUD"
08:00 Ispovesti "Toliko je plakao da mu je iskočila VENA na čelu": Zbog NEPRIMERNOG ponašanja morala je da IZBACI muža iz porođajne sale, a kada je došao da je vodi kući rekao joj je NEŠTO UŽASNO
20:46 Porodica Oko za oko, zub za zub: Ovako je rešila da se OSVETI mužu koji "zaboravlja" da spusti DASKU na šolji
18:34 Ispovesti Zbog ispovesti ovog muškarac korisnici mreža se već DANIMA svađaju: "Kada si ti zadnji put rekao 'hvala' svojoj supruzi"
20:41 Ispovesti Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"
16:49 Ispovesti "On je HTEO dete, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo": Dok se porađala on ju je VARAO, a onda je uzeo da se PRAVDA
13:49 Porodica "Porodila sam se, a mleko nikako da krene, pa sam morala da se snađem": Milica OTVORENO o tome kako je i zašto DOJILA muža
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!