22:47 Porodica Zbog BRAČNOG pravilnika RAZVOD je čeka iza ćoška: Kaže da je dovela "MUŽA u red", ali nije ni svesna koliko GREŠI!
21:55 Porodica Nakon 20 godina braka Natalijin muž nije znao koji broj nosi, ni koju hranu voli: Stavila je TAČKU NA TO i uradila nešto zbog čega joj se žene dive!
12:02 Ispovesti "DOJIM DEČKA i to je pravo EROTSKO iskustvo": Lana ŠEST puta nedeljno ima poseban "TRETMAN" sa svojim partnerom, a evo kako je došlo do taga!
16:45 Porodica Hrvatica opsovala muža i završila iz REŠETAKA: Evo zbog koje PSOVKE naše komšije idu u ZATVOR
20:30 Porodica On je otac i suprug GODINE: Dok je ona VRIŠTALA od bolova u POROĐAJNOJ sali, on je sebi našao DRUGU zanimaciju
13:58 Ispovesti Odlučila je da napravi žurku povodom otkrivanja pola deteta, ali budući TATA joj je pred GOSTIMA priredio jedno NEPRIJATNO iznenađenje
18:10 Ispovesti "Posao mi nije prioritet zato sam odlučila da postanem DOMAĆICA": Ima samo 22 godine a muž joj kupuje SKUPE LIMUZINE i firmirane TAŠNE jer ceni njen "TRUD"
08:00 Ispovesti "Toliko je plakao da mu je iskočila VENA na čelu": Zbog NEPRIMERNOG ponašanja morala je da IZBACI muža iz porođajne sale, a kada je došao da je vodi kući rekao joj je NEŠTO UŽASNO
20:46 Porodica Oko za oko, zub za zub: Ovako je rešila da se OSVETI mužu koji "zaboravlja" da spusti DASKU na šolji
18:34 Ispovesti Zbog ispovesti ovog muškarac korisnici mreža se već DANIMA svađaju: "Kada si ti zadnji put rekao 'hvala' svojoj supruzi"
20:41 Ispovesti Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"
16:49 Ispovesti "On je HTEO dete, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo": Dok se porađala on ju je VARAO, a onda je uzeo da se PRAVDA
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?
18:18 Ispovesti Melanija je smršala 37 kilograma! Bukvalno se prepolovila, tvrdi da je to zahvaljujući ovom doručku
17:53 Dom i saveti Ma kakav izbeljivač, to više ne koristim! Moj posiveli veš bude beo kao sneg kad ubacim ovu sitnicu u mašinu
17:28 Horoskop Patnja je prošlost, spremni ste za lepe stvari: Od 20. juna svoj srećan preokret doživljavaju 3 znaka horoskopa