13:13 Ispovesti Jeziva ispovest žene: "Svakog dana se budim BEZ SEĆANJA, mislim da imam 6 godina i da me je VERENIK kidnapovao!"
10:00 Poznati Bol koju je Konstrakta nosila u sebi više NIJE TAJNA: Pred izlazak na scenu su stigle vesti o TEŠKOJ BOLESTI, malo je falilo da NE nastupa
19:32 Poznati Prvo zlato pod prezimenom VULETA: Evo ko je Marko, SUPRUG Ivane Španović, fakultetski obrazovan mišićavi DASA
12:59 Poznati Gde je LJUDMILA, bivša žena Vladimira Putina: Pričalo se da je završila u MANASTIRU, a da sada ima 20 godina MLAĐEG MUŽA
13:42 Poznati "Držala je za ruku...": Suprug Mire Furlan potresnom porukom otkrio kako su izgledali poslednji minuti života čuvene glumice
14:19 Ispovesti Mislila je da je suprug VARA, a onda je saznala BOLNU istinu: Ono što se desilo joj je PROMENILO život iz korena
14:46 Porodica ŠIROM OTVORITE OČI: Ovo su jasni ZNAKOVI da vas MUŽ VARA, a neki će vas potpuno izludeti!
20:33 Poznati "Proživljavam NASILJE jer mi je muž CRNAC": Tijana Bogićević otvorila dušu o UŽASNIM komentarima i rasističkim porukama koje je dobijala
20:50 Zdravlje Otac TROJE dece umro od PIĆA koje svi pijemo: "Gledala sam ga kako se bori za vazduh, nisam mogla da mu pomognem"
22:47 Porodica Zbog BRAČNOG pravilnika RAZVOD je čeka iza ćoška: Kaže da je dovela "MUŽA u red", ali nije ni svesna koliko GREŠI!
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!