10:40 Porodica Ovako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu: Najpoznatiji ruski psiholog otkriva znake koji bez greške govore da je vreme okrenete novi list
09:40 Ispovesti Rodila mu troje dece, a onda je muž predložio nešto sramno: Izgovorio je rečenicu od koje se svaka žena ježi
21:11 Poznati Ovo je muž lepe voditeljke koja je posle 10 godina otišla sa Pinka: Venčali se pre 8 godina i dobili dva sina
12:45 Poznati Privatnost krije kao zmija noge, ali sve se saznalo: Ovo je muž Marije Petronijević, Lozničanin osvojio njeno srce
21:14 Ispovesti Dovela ljubavnika da živi sa njenim mužem i decom: Glumica živela sa dva partnera, a onda sve puklo?
15:48 Poznati Oglasio se muž princeze Ane: Evo šta je rekao o njenom zdravstvenom stanju i kako teče oporavak
14:06 Ispovesti Nikad se nije osećala tako poniženom: Muž je nazvao nakazom samo zbog ovog, od šoka nije znala gde se nalazi
12:16 Porodica Ovako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu: Najpoznatiji ruski psiholog otkriva znake koji bez greške govore da je vreme okrenete novi list
13:10 Poznati Upala joj kašika u med: Mlađa sestra Kejt Midlton, Pipa pliva u parama, njen muž bogatiji od budućeg kralja
14:22 Ispovesti Mislio je da je lukav, ali se zeznuo: Muž je varao sa prijateljicom, ali ovaj detalj mu došao glave
16:09 Ispovesti Trudna sam, a 23 godine stariji muž ne želi ponovo da bude otac: Žena se "slomila" od očaja, hoće da bude majka, ali...
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni
10:01 Horoskop Otkrijte značenje vašeg imena: Svako slovo ima svoj broj, saberite ih i saznajte šta vas pokreće u životu