13:10 Poznati Upala joj kašika u med: Mlađa sestra Kejt Midlton, Pipa pliva u parama, njen muž bogatiji od budućeg kralja
14:22 Ispovesti Mislio je da je lukav, ali se zeznuo: Muž je varao sa prijateljicom, ali ovaj detalj mu došao glave
16:09 Ispovesti Trudna sam, a 23 godine stariji muž ne želi ponovo da bude otac: Žena se "slomila" od očaja, hoće da bude majka, ali...
12:07 Poznati Njihova ljubav je filmska: Mišel Fajfer je 30 godina verna jednom čoveku, a evo ko je njen muž
14:02 Ispovesti Imam 50 godina i muž me ostavio zbog duplo mlađe žene: Zašto nisam bila dovoljno dobra za njega?
16:49 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
13:45 Porodica Izbor partnera za ceo život nosi rizik: Žena tvrdi da je ovaj kvalitet ključan za dobrog muža, neće vas boleti glava
12:35 Poznati "Sasvim je normalno da spavamo odvojeno": Kameron Dijaz fanove ostavila bez teksta izjavom o odnosu sa mužem
21:31 Ispovesti Ludo me privlači koleginica, a volim svoju suprugu! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!
10:52 Ispovesti Sumnjam da me muž vara: Primetila sam nešto čudno na njegovim leđima, on sve negira, da li sam luda ili on dobro laže?
18:21 Ispovesti Lejla se udala za 25 godina starijeg milionera: "Fantastičan je u krevetu. Da nije bogat, ne bih bila s njim"
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!