12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
12:57 Porodica Ana je posumnjala da je muž vara: "Pratila sam ga do hotela, otvorila vrata sobe i videla kako izgleda pakao!"
16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"
21:02 Ispovesti Prijatelj njenog muža bio joj je stalno trn u oku, ali je godinama ćutala: Ana je konačno sve otkrila i sada je opseda samo jedna misao
12:46 Ispovesti "Kako on trpi ovo ludilo?" : Žena nabrojala šta nikada neće uraditi za svog muža iako su u braku već godinama
10:40 Porodica Ovako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu: Najpoznatiji ruski psiholog otkriva znake koji bez greške govore da je vreme okrenete novi list
09:40 Ispovesti Rodila mu troje dece, a onda je muž predložio nešto sramno: Izgovorio je rečenicu od koje se svaka žena ježi
21:11 Poznati Ovo je muž lepe voditeljke koja je posle 10 godina otišla sa Pinka: Venčali se pre 8 godina i dobili dva sina
12:45 Poznati Privatnost krije kao zmija noge, ali sve se saznalo: Ovo je muž Marije Petronijević, Lozničanin osvojio njeno srce
21:14 Ispovesti Dovela ljubavnika da živi sa njenim mužem i decom: Glumica živela sa dva partnera, a onda sve puklo?
15:48 Poznati Oglasio se muž princeze Ane: Evo šta je rekao o njenom zdravstvenom stanju i kako teče oporavak
22:02 Horoskop Stiže nova era: Subota, 5. jul je dan kada ova 3 horoskopska znaka dobijaju nalet inspiracije, snažniji su nego što misle
21:31 Zdravlje Otok, bol u stomaku i leđima: Ne ignorišite signale koje vam šalje telo, mogu ukazivati na ozbiljan problem
21:00 Dom i saveti Nije 40, a ni 60: Evo koja temperatura je idealna za pranje posteljine, duže će vam trajati
20:29 Poznati Napravio životnu grešku: Bred Pit se i dalje kaje zbog ove stvari, tiče se odnosa sa Anđelinom
19:57 Ispovesti Vulkan je divljao, a on stao ispred nje i...: Muškarac rizikovao život radi devojke, nije hteo da se pomeri dok nije rekla ovo
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 5. jul: Škorpije čekaju ozbiljne prilike, Vodolije u sukobu sa porodicom