15:35 Poznati Brutalno je zgodna i ne obazire se na kritike: Ima preko 90 kilograma, a prošetala je polugola i svi su ostali bez daha koliko dobro izgleda!
20:30 Poznati "Sa 12 godina su mi rekli da treba da smršam": Uprkos svemu Ešli Grejem je danas najtraženiji model
15:22 Poznati Poznata manekenka ima 92 kilograma i ponosno nosi dvodelni kupaći: Sve se vidi, i celulit i strije, ali najviše samopouzdanje
11:50 Poznati Objavljena lista 100 najlepših žena na svetu: Na prvom mestu je devojka od 92 kilograma koja ne skida minić i puca od samopouzdanja
14:00 Poznati "Sa decom sam ZAVRŠILA, muž sada puca u prazno": Ešli Grejem ponovo PODELILA javnost jer se odlučila na OVAJ korak!
15:00 Poznati E, ovo se zove realnost: Ima 92 kilograma, konstatno je vređaju zbog izgleda, a ona u inat svima objavila fotke bez filtera i fotošopa
13:30 Poznati "Skandal" na Oskaru 2023: Hju Grant šokirao voditeljku svojim odgovorima, verbalni šamari su samo pljuštali
13:00 Lepota i Moda Ima 92 kilograma i bukvalno grmi: U uskoj providnoj haljini vide se sve raskošne obline, sinoć su svi gledali samo u nju
18:00 Lepota i Moda Može li SKANDALOZNIJE? Manekenke su publiku i kamere izašle potpuno GOLE, ljudi sklanjaju pogled od NEPRIJATNOSTI
11:15 Lepota i Moda Ima 92 kilograma i ponosno šeta u miniću: Sve se vidi, i celulit i strije, ali ono što najviše grmi iz nje je SAMOPOUZDANJE
11:00 Poznati Ima skoro 100 kilograma i bez problema nosi OVU haljinu: Mnogi je osuđuju ali Ešli baš briga za komentare i prkosi svima svojim SAMOPOUZDANJEM!
12:20 Ispovesti Ešli Grejem priznala je da je zamalo umrla dok je rađala blizance: "Onesvestila sam se, svuda je bila krv"
11:50 Zdravlje Zaboravite na mladi luk uz roštilj: Doktor Voja otkrio šta zaista ide uz ćevape i vešalice, inače će stomak da strada
11:28 Poznati Kažu da je Sulejman Veličanstveni bacio oko na luksuznu vilu našeg pevača: Hoće li uspeti da je kupi od folkera?
10:48 Zdravlje Koliko često menjate čarape? Lekar otkriva koliko dana mogu da se nose, iznenadićete se!
10:24 Lepota i Moda Tada skandal nad skandalima, sad nešto najbolje što se desilo: Svi gledali u grudi princeze Dajane i najsavršeniju ogrlicu, evo u čemu se pojavila
10:00 Zdravlje Zaustavite stres: Ne postoji bolji način da se opustite, panika nestaje za samo 2 minuta