11:56 Lepota i Moda Ovih dana sve žene traže istu frizuru: Podmlađuje 10 godina, elegantna je, a lako se održava
08:30 Lepota i Moda Omekšava crte lica i briše godine: Ova frizura će biti broj 1 u Srbiji, saloni će ovog proleća biti krcati zbog nje
15:27 Lepota i Moda Lako se održava, a pristaje različitim oblicima lica: Uđite u novu 2025. godinu sa ovom frizurom, nema greške, a izgledaćete kao boginja!
21:24 Lepota i Moda Naše mame su 90-tih obožavale da nose ovu frizuru: Sada se vraća na velika vrata, u još boljem i sjajnijem izdanju
18:40 Lepota i Moda Da li imate 20 ili 60 godina, nevažno je, ova supertrendi frizura svima stoji: "Staromodni stil" se vratio na velika vrata, žene širom sveta odlepile za njim
13:14 Lepota i Moda Viktorijina nova frizura je idealna za žene preko 50 godina: Podmlađuje, lako se održava, a sve moderne dame je već nose!
13:06 Lepota i Moda Frizura koja podmlađuje: Skinuće vam 10 godina s lica, lako se održava, a čak će i tanku kosu učiniti bujnom!
17:10 Lepota i Moda Pariski bob je najpopularnija frizura: Zbog nje vam neće biiti žao da se ošišate, podmladiće vas 10 godina!
20:55 Lepota i Moda Spas za tanku kosu: Ova frizura pružiće vam raskošan volumen, jednostavna je i laka za stilizovanje
17:48 Lepota i Moda Ovo je najmodernija frizura: „Mob wife“ daje volumen tankoj kosi, a odlično pristaje i ženama preko 40 godina
16:10 Lepota i Moda Najpopularnija frizura za proleće 2024: Mladelački lepršava, tako dobro pristaje svakom obliku lica
17:58 Lepota i Moda Razmišljate da se ošišate? Pomoću ovog trika ćete znati da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!