18:40 Porodica "Muž mora da bude najbolji u celom braku": Recept Vladete Jerotića za radosnu trudnoću, beba sve oseća u stomaku
15:35 Porodica Treba ih učiti osamostaljivanju i odgovornosti: Vladeta Jerotić objasnio kako roditelji od dece prave parazite i gde greše
21:05 Poznati Prevazišao je svoju najveću bol, nemanje dece: Vladeta Jerotić je zbog ljubavi ka udatoj ženi promenio svoj život
18:30 Porodica Dečak (14) napravi "MASAKR" i kaže da je to uradio jer je PSIHOPATA: Vladeta Jerotić je jednom rekao u kakve ljude izrastu razmažena i deca strogih roditelja
08:00 Ispovesti "Voleti drugog čoveka znači razumeti ga" Ove reči Vladete Jerotića pročitaćete dva puta, evo šta često zaboravljamo!
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!