12:17 Lepota i Moda Irina Šajk nedoljiva u haljini koja je HIT sezone, a u Srbiji se RASPRODALA: Odabrali smo modele od 2.600 dinara, a možete ih STALNO nositi
17:00 Lepota i Moda "Tanka je linija između glamura i kiča": Ove savete čuvene KOKO ŠANEL morate dobro da zapamtite
11:20 Lepota i Moda Tako klasično i JEDNOSTAVNO, a tako MOĆNO i fenomenalno: KRALJICA fitnesa na Instagramu, stala je na LUDI KAMEN, a njenom VENČANICOM su svi oduševljeni
18:40 Lepota i Moda Najpopularnija HALJINA ovog leta: Žene je OBOŽAVAJU i NESTAJE u radnjama, a može se kupiti za MANJE od 3.000 dinara
08:00 Ispovesti "UNIŠTILA mi je najvažniji dan i NIKAKO joj ne mogu oprostiti": Svi misle da je mlada PRETERALA što je DEVERUŠU isterala sa venčanja, a ono što je napravila je UŽASNO
15:40 Lepota i Moda Popularna HALJINA ovog leta, uživo nikako NE STOJI: Devojka naručila, pa se žestoko POKAJALA
15:10 Lepota i Moda HALJINA iz '90. koja se vratila na VELIKA vrata i ŽENE je obožavaju: Džulija Roberts nosila je ČUVENI model u popularnom filmu, ali ne onaj sa tufnicama
09:33 Lepota i Moda Haljina koju je odabrala Darija Kisić pristaje SVAKOJ FIGURI: Izdanje ministarke IDEALNO je za letnje dane, izgleda besprekorno
11:12 Lepota i Moda Mirka i Vujadin imali su TAJNO venčanje: Glumica je rekla "DA" posle 13 godina, a HALJINA je kao iz bajke
13:00 Lepota i Moda Letnje HALJINE do 2.800 dinara: Izvojili smo za vas 17 modela koja su na SNIŽENJU, a savršene su za VRELE dane
09:47 Lepota i Moda Nema potrebe kupovati SKUPE venčanice: Devojka pokazala da je moguće imati HALJINU iz snova za MALO para
11:50 Lepota i Moda Probala sam istu HALJINU u KABINAMA različitih prodavnica: Doživela sam ŠOK, na svakom ogledalu izgledam totalno DRUGAČIJE
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore