08:10 Porodica Danas ne valja trošiti novac: Etnolog objašnjava simboliku običaja na Badnji dan, posebno važnost oraha
09:54 Porodica Kupite danas sve što treba, sutra ne valja trošiti novac: Etnolog Jojić objasnila simboliku običaja na Badnji dan, posebno oraha
10:23 Porodica Običaj naših predaka: Na Badnji dan treba da pojedete plod ove biljke da bi imali mnogo novca
11:24 Poznati "Neka ti je večna slava, dušo moja": Pre ŠEST godina Seka Aleksić je na BADNJI DAN doživela veliku TRAGEDIJU
09:30 Porodica Danas je Badnji dan: Smatra se da jedan OBIČAJ svako mora da ispoštuje sa posebnom pažnjom
09:00 Dom i saveti Za samo 200 dinara napravite ručak za BADNJI DAN: Bez ovog JELA ne može da se zamisli SRPSKA trpeza
15:00 Porodica Božićni OBIČAJI koje morate da ispoštujete: Tradicija treba da se čuva, a sve osim ovoga je samo PRAZNOVERJE
20:00 Porodica Razmislite ko će vam UJUTRU PRVI UĆI u kući: Šta znači biti "POLOŽAJNIK" na dan Božića!
19:30 Porodica Ovo su PAGANSKI običaji koje svi praktikujemo: Vučemo ih od davnina, a najviše ih primenjujemo na Badnji dan
08:21 Horoskop Godišnji horoskop za novac i karijeru u 2026. godini: Ovan izlazi iz problema, Lav nalazi dodatnu zaradu – a vi?
08:02 Dom i saveti Pucketave brusnice su hit u svetu! Rusi ih jedu već 200 godina, a TikTok je tek sada poludeo za njima
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla