10:35 Poznati INTERVJU Miloš Urošević, voditelj: Koraima Tores je ostala ona Kasandra u koju smo se svi zaljubili
17:36 Poznati "Život u Americi mi je bio pakao, pobegla sam glavom bez obzira": Poznata glumica otvorila dušu nakon razvoda od slavnog muzičara
21:20 Poznati Pike "raskrinkao" Šakiru: Prvi put progovorio o krahu ljubavi sa kolumbijskom zvezdom, pa je žestoko potkačio
13:58 Poznati Kad je čula ovo pitanje, Kejt Midlton je pao mrak na oči: Počela je da se preznojava, nije joj bilo dobro
14:07 Poznati "Htela sam da dam momentalno otkaz!" Isplivao šok intervju sa Blejk Lajvli zbog koje je novinarka pala u očaj
10:01 Poznati "Trudim da vidim samo pozitivne stvari u kolektivu, ogovaranja i spletkarenja nisu moja strana": Marija Egelja progovorila u svojoj karijeri, dotakla se i odnosa sa mužem
10:01 Poznati Zbog jedne stvari se pokajala u životu: Sofija Rajović iskreno o svojoj karijeri, rutinama i problemima sa insulinskom rezistencijom
09:52 Poznati Glumica joj poželela sve najgore, a druga je napala zbog bizarne stvari: Voditeljka Tijana Prica se prisetila najtraumatičnijih detalja iz karijere
15:40 Porodica „Oni su nepredvidivi“: Pitali su žene da li bi ostale same u šumi s medvedom ili muškarcem, odgovori su izazvali žestoku raspravu
11:43 Poznati Ako muškarac radi ovo, bežite od njega kao đavo od krsta: Ruška Jakić dala savet kako da preoznate "gospodina Pogrešnog"
20:29 Ispovesti "Osećala sam se užasno": Odbili je na razgovoru za posao, ono što su naveli kao razlog je čista diskriminacija
10:29 Poznati "Ona je jako opasna": Princ Hari opleo po Kamili Parker i otkrio zašto ni Vilijam ni on nisu želeli da se Čarls oženi njom
17:30 Zdravlje Nikada na prazan stomak: Izbegavajte ovih 5 stvari pre jela, niste ni svesni šta mogu da urade vašem organizmu
17:02 Poznati Žizel Bundšen u petoj deceniji izgleda duplo mlađe: Evo kako manekenka održava zategnutu figuru, čak i u drugom stanju
16:45 Dom i saveti Narendajte sir kao pravi profesionalac: Ovaj trik će vam posao olakšati 100 puta, poželećete da ga ponovite češće
16:24 Lepota i Moda Zategnut stomak, isklesani mišići i bujne grudi: Poznata glumica objavila svoju fotku staru 20 godina, suvišno je reći da je brutalno izgledala
15:57 Poznati Ni duplo mlađe kolege ne mogu da mu stanu na crtu: Bred Pit se u 61. godini razgolitio i pokazao telo Apolona
15:26 Ispovesti "Našli su novi način varanja, devojke obratite pažnju na svoje momke!" Mnogi se ovoga ne bi ni setili, ovako se sad šalju tajne poruke