12:39 Poznati Ovo je sestra Zlatana Ibrahimovića: Rasli su u bedi i siromaštvu, a danas imaju para za tri naredna života
18:09 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
14:30 Poznati Poznate mankenke Điđi i Bela dobile pojačanje na pisti: Treća sestra, Alana Hadid debitovala na Nedelji mode u Kopenhagenu
11:25 Poznati Sestra Saške Veselinov je prava lepotica: Liče kao jaje jajetu, a nedavno se verila za poznatog sportskog radnika
18:00 Poznati Sestra Emine Jahović je DOKTORKA: Krenula je stopama roditelja, a mnogi smatraju da UOPŠTE ne liče
09:33 Poznati Godinama je KRILA da ima ROĐENU SESTRU: Mnogi su mislili da je Merilin Monro SIROČE, a imala je RAZLOG zašto je skrivala ISTINU
19:30 Porodica Časna sestra Andre doživela je 118 godina: ČETIRI navike su ključne za dugovečnost i dobro ZDRAVLJE
11:42 Poznati Ona je rođena sestra DIJANE ĐOKOVIĆ: Njih dve su kao PRESLIKANE, a muž joj je čuveni srpski trener koji je danas dobio SRETENJSKI orden
17:30 Ispovesti Odbila je da POMOGNE sestri koja je bila na SAMRTI: "Javila mi je da UMIRE i zamolila me je da se brinem o njenoj deci, evo zašto nisam ŽELELA"
17:00 Ispovesti Sestra mi je rekla da UMIRE od raka: Zamolila me je da brinem o njenoj deci, ODBILA sam je, evo zašto!
15:40 Poznati Ronaldova sestra objavila TUŽNE prizore iz radnje: Mnogi se pitaju da li je BANKROT u pitanju, bila je PRIMORANA da zatvori butik CR7
08:38 Poznati Slavni teniser je sve učinio da je spasi: Potresna ispovest Gorana Ivaniševića o tragediji koja ga je zadesila
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore