15:23 Zdravlje Doktori joj rekli da je pod stresom, a ona imala karcinom: Zbog ovih simptoma zamalo da izgubi život
16:17 Zdravlje Hana je bila toliko naduvena, izgledala je kao trudnica: Doktori su joj rekli da ima problema sa varenjem, a istina je bila daleko gora
15:22 Poznati Kako je Lepoj Breni otkrivena TROMBOZA: "Bila sam NEPOKRETNA 12 dana, hranili su me i pojili"
15:09 Poznati "Moja deca će ostati bez oca": Poznati voditelj otkrio da ima rak pluća u terminalnoj fazi i još nekoliko meseci života
18:28 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su skriveni simptomi koje sam ignorisala, a vas molim da ih dobro zapamtite
11:58 Zdravlje Koža vas svrbi, a ruke i noge trnu? Ovo su simptomi podmukle bolesti koju ima više od 800.000 Srba, ne ignorišite ih
21:54 Zdravlje Posebno pogađa mlade muškarce, niko nije siguran pred ovom pošasti: Simptomi su često skriveni, važno ih je prepoznati na vreme i javiti se lekaru
20:21 Zdravlje Ako imate problema sa svrabom dok sedite, najbolje da posetite lekara: Ovo su simtomi koji mogu ukazivati na ozbiljne probleme
15:07 Zdravlje Srušila se usred prodavnice, rekli joj da je "pod stresom": Posle sedam dana dobila je jezivu dijagnozu i sada se bori za život
14:26 Ispovesti Narcis otkrio najjeziviju stvar o svom poremećaju: "Nisam bio ni svestan da joj to radim"
11:11 Zdravlje Ginekolozi upozorili: Žene, obratite pažnju, ovo je 7 skrivenih simptoma raka materice koje većina ignoriše
13:23 Poznati Sa 29 godina ga je zaboleo MALI PRST: Od tad kreće glumčeva BORBA sa neizlečivom bolešću, a sada postaje sve GORE
10:52 Poznati Oskarovka prošla kroz živi pakao: Tragedije su se samo nizale u njenom životu, a sada njenoj sreći nema kraja
10:27 Lepota i Moda Žene se kunu da deluje: Korejski trik uklanja otečenost lica za 10 minuta, ima i lifting efekat!
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora