Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : simptomi

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

dr Marijana Vukićević
15:31 Zdravlje

Dva čudna simptoma javljaju se danima pre moždanog udara: Dr Vukićević objašnjava kada je vreme da odmah odete kod lekara

Papa Franja
19:58 Zdravlje

Simptomi bolesti od koje je umro papa Franja: Retko ko ih prepozna na prvu, liče na umor, ali jedan znak je ključan

Kako je Lepoj Breni otkrivena TROMBOZA: "Bila sam NEPOKRETNA 12 dana, hranili su me i pojili"
12:36 Poznati

Kako je Lepoj Breni otkrivena TROMBOZA: "Bila sam NEPOKRETNA 12 dana, hranili su me i pojili"

žena
15:21 Ispovesti

Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ove simptome sam godinama ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite!

Dr Protić
12:48 Zdravlje

Dr Protić upozorio: Ovu namirnicu strogo izbegavajte, može da dovede do raka pankreasa

dete
12:08 Zdravlje

Nikako ne zanemarujte ove simptome, posebno ne kod mališana: Pogođeni svi, najviše utiče na decu, doktorka Ivana Bekić upozorila

"Moja deca će ostati bez oca": Poznati voditelj otkrio da ima rak pluća u terminalnoj fazi i još nekoliko meseci života
12:18 Poznati

"Moja deca će ostati bez oca": Poznati voditelj otkrio da ima rak pluća u terminalnoj fazi i još nekoliko meseci života

rak jezika
14:26 Zdravlje

Bizaran simptom bio je znak raka u četvrtom stadijumu: Žena (35) obolela od opake i retke bolesti koja mahom pogađa muškarce

trudnoća
10:39 Zdravlje

Ani su doktori rekli da ima horomonski poremećaj: "Da nisam slušala intuiciju, odavno bih bila mrtva"

Val Kilmer
07:25 Poznati

Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom

endometrioza
11:26 Zdravlje

Katarina izgleda kao da je u devetom mesecu, a ne može da rađa: Ovo je njena bolest, a ima je sve više žena u Srbiji

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 29 30
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

krastavci
19:15 Dom i saveti

Da li jedete krastavac svaki dan? Niste ni svesni šta radi vašem organizmu!

ubod ose
17:52 Dom i saveti

Ubola vas je osa - a nemate lekove pri ruci: Ovaj trik će vas odmah spasiti bola i otoka

žena
16:53 Dom i saveti

Kuća će vam sijati, a da ni kap vode ne potrošite: Očistite sve od poda do plafona jednim moćnim trikom

kuhinja
14:50 Dom i saveti

Baka bi ti rekla: Ne drži to na frižideru, zbog njega si stalno u minusu

lubenica
14:01 Dom i saveti

Topi se asfalt, a lubenica mlaka? Evo domaćinskog trika da je ohladite za 15 minuta – bez frižidera

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Focus Features
19:33 Horoskop

Dnevni horoskop za subotu, 26. jul: Devica treba da sluša svoj unutrašnji glas, Strelac radi ono što voli, Blizancima prija druženje

krastavci
19:15 Dom i saveti

Da li jedete krastavac svaki dan? Niste ni svesni šta radi vašem organizmu!

Printscreen/Youtube/ 20th Century Studios UK
18:49 Horoskop

1. avgusta menja se sudbina 4 znaka: Tada će pasti sve maske - onaj ko je zgrešio, bolje da se pripazi!

vok
18:20 Poznati

Da li je "woke" mrtav? Glumica dobila 20 miliona dolara za reklamu o kojoj bruji cela planeta!

ubod ose
17:52 Dom i saveti

Ubola vas je osa - a nemate lekove pri ruci: Ovaj trik će vas odmah spasiti bola i otoka

Izabel Ađani
17:26 Poznati

Bila je lepa kao greh, pa joj je otac branio da se pogleda u ogledalo do 15. godine: A onda je u cvetu mladosti doživela najgoru moguću izdaju!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.