11:44 Zdravlje Naučnici upozorili! Ako preskačete ovu jutarnju naviku, u riziku ste da dobijete rak pankreasa!
15:54 Zdravlje Štitasta žlezda vam uopšte ne radi, a vi mislite da je prehlada: Svi ignorišu prvi simptom bolesti, a posle bude kasno
11:17 Zdravlje Ovo voće je spas kod alergije na ambroziju: Travar Momčilo dao recept za čaj koji će vas rešiti muka
11:57 Zdravlje Danima sam ignorisala ove simptome, nisu mi delovali strašno: Sada se borim sa rakom, imam još samo 2 godine života!
14:46 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su skriveni simptomi koje sam ignorisala, a vas molim da ih dobro zapamtite
10:29 Zdravlje Budite oprezni ako letujete van Srbije: Epidemiolog dr Veljković upozorava da s odmora možete da donesete ovu bolest
12:24 Poznati Poznata glumica teško bolesna: Zbog ovo dijagnoze više ne može da stoji na nogama, a ovo su simptomi koje svi ignorišu
14:41 Zdravlje Ovo su simptomi raka štitne žlezde: Doktorka Polovina upozorava kada je vreme da hitno posetite lekara
11:49 Zdravlje Moj zet je naglo počeo da gubi kilograme: Doktori su mislili da ima rak, a istina je bila još gora
16:56 Zdravlje Sofija je sa 19 godina doživela moždani udar: Bila je zdrava kao dren, a samo je jedna vrednost u nalazu krvi bila povišena
12:38 Zdravlje Žika Jakšić imao moždani udar: Ova dva simptoma javljaju se danima pre šloga, a mnogi ih ignorišu
12:39 Zdravlje Margaretu (17) je samo zaboleo kuk: Lekari su joj dali osam nedelja života, a sve zbog dijagnoze koja najčešće pogađa decu
21:52 Horoskop Novac stiže 14. novembra! Ova 4 horoskopska znaka će napuniti džepove, danas su pravi srećnici!
21:22 Dom i saveti Svekrva mi je dala savršen recept: Pečeno pile na kilogramu soli, ukusnije niste jeli!
20:52 Porodica Za slavu nikako ne primajte ove poklone: Veruje se da mogu izazvati nesreću i porodične svađe!
19:54 Zdravlje U njihovoj porodici svi žive preko 100 godina: Kunu se da je to zbog jela koje Srbi obožavaju!
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za petak 14. novembar: Lav blista od ljubavi, Biku stiže iznenađenje, Blizancima važna vest