Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : simptomi

žena
11:44 Zdravlje

Naučnici upozorili! Ako preskačete ovu jutarnju naviku, u riziku ste da dobijete rak pankreasa!

štitna žlezda
15:54 Zdravlje

Štitasta žlezda vam uopšte ne radi, a vi mislite da je prehlada: Svi ignorišu prvi simptom bolesti, a posle bude kasno

travar Momčilo Antonijević
11:17 Zdravlje

Ovo voće je spas kod alergije na ambroziju: Travar Momčilo dao recept za čaj koji će vas rešiti muka

Mejv
11:57 Zdravlje

Danima sam ignorisala ove simptome, nisu mi delovali strašno: Sada se borim sa rakom, imam još samo 2 godine života!

Dona maršal
14:46 Ispovesti

Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su skriveni simptomi koje sam ignorisala, a vas molim da ih dobro zapamtite

baka
10:29 Zdravlje

Budite oprezni ako letujete van Srbije: Epidemiolog dr Veljković upozorava da s odmora možete da donesete ovu bolest

Kristina Eplgejt
12:24 Poznati

Poznata glumica teško bolesna: Zbog ovo dijagnoze više ne može da stoji na nogama, a ovo su simptomi koje svi ignorišu

dr Polovina
14:41 Zdravlje

Ovo su simptomi raka štitne žlezde: Doktorka Polovina upozorava kada je vreme da hitno posetite lekara

bolnica
11:49 Zdravlje

Moj zet je naglo počeo da gubi kilograme: Doktori su mislili da ima rak, a istina je bila još gora

bolnica
16:56 Zdravlje

Sofija je sa 19 godina doživela moždani udar: Bila je zdrava kao dren, a samo je jedna vrednost u nalazu krvi bila povišena

Žika Jakšić
12:38 Zdravlje

Žika Jakšić imao moždani udar: Ova dva simptoma javljaju se danima pre šloga, a mnogi ih ignorišu

depresija
12:39 Zdravlje

Margaretu (17) je samo zaboleo kuk: Lekari su joj dali osam nedelja života, a sve zbog dijagnoze koja najčešće pogađa decu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 31 32
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

pranje prozora
10:25 Dom i saveti

Trik koji koriste hoteli: Samo kap ovog sastojka i prozori sijaju nedeljama bez trunke prašine

frizura
11:03 Lepota i Moda

Ovo je jedina frizura za žene 45+ koja momentalno podmlađuje: Zateže lice, a odgovara svim tipovima kose

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

pile
21:22 Dom i saveti

Svekrva mi je dala savršen recept: Pečeno pile na kilogramu soli, ukusnije niste jeli!

čišćenje
17:58 Dom i saveti

Kineskinje ovako čiste kuću i sve blista: Njihov trik za brisanje podova pokupi prljavštinu bolje od usisivača!

devojka
17:05 Dom i saveti

Jedva izvukla živu glavu: Devojka se otrovala ugljen monoksidom zbog predmeta koji svi imamo, simptomi su jezivi

rerna
15:18 Dom i saveti

Rernu treba zagrejati pre pečenja?! Mnogi prave 1 grešku, a ne znaju da je to veoma loše za zdravlje

slanina
14:41 Dom i saveti

Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Kad čujete šta kažu nutricionisti sve će nam biti jasnije

watch-icon

Preporučujemo

novac
21:52 Horoskop

Novac stiže 14. novembra! Ova 4 horoskopska znaka će napuniti džepove, danas su pravi srećnici!

pile
21:22 Dom i saveti

Svekrva mi je dala savršen recept: Pečeno pile na kilogramu soli, ukusnije niste jeli!

pokloni
20:52 Porodica

Za slavu nikako ne primajte ove poklone: Veruje se da mogu izazvati nesreću i porodične svađe!

Ana
20:23 Poznati

Ana de Armas ima novog dečka! Ostavila Toma Kruza samo pre mesec dana, a ovo je razlog

porodica
19:54 Zdravlje

U njihovoj porodici svi žive preko 100 godina: Kunu se da je to zbog jela koje Srbi obožavaju!

horoskop
19:25 Horoskop

Dnevni horoskop za petak 14. novembar: Lav blista od ljubavi, Biku stiže iznenađenje, Blizancima važna vest

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.