08:21 Ispovesti Otkrila 20 tumora u svom telu nakon masaže lica: Stigla joj najgora vest, a evo kako se spasila sigurne smrti
08:35 Zdravlje Neobičan osećaj nakon jela može biti simptom raka: Doktor upozorio kada treba odmah reagovati
17:52 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su simptomi koje sam ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite
13:10 Zdravlje Najčešće se pojavljuje kod žena — razara jedan organ: Lekar upozorava na podmuklu bolest koja ne daje simptome
11:03 Zdravlje Muž Serene Vilijams teško bolestan: 10 skrivenih simptoma bolesti koju prenosi opasna bakterija, a ima je na svakom koraku
22:00 Zdravlje Razlika između sunčanice i toplotnog udara: Evo koji su simptomi, kako se zaštititi, a u ovim situacijama neophodan je hitan odlazak lekaru
16:02 Porodica Šta sve treba da znate o vanmateričnoj trudnoći? Evo koji su simptomi, kako se leči, a ova vrsta bola je alarm da se ide kod ginekologa
19:02 Ispovesti Mia je puzala do kupatila od bolova: Lekari posumnjali na upalu bešike, a dijagnoza je bila mnogo gora
12:15 Zdravlje Ne smete nikako da zanemarite ovaj bol i najčešće uzročnke: 7 simptoma urinarne infekcije — odmah se javite lekaru
08:05 Ispovesti Sara je u 32. godini saznala da boluje od raka rektuma: Ovo je bio prvi simptom da nešto nije u bilo u redu
15:23 Zdravlje Da li ste čuli za letnju depresiju? Evo kako izaći iz nje, koji su simptomi i u kojim slučajevima je potrebno obratiti se lekaru
21:04 Poznati Slavni glumac ima 85 godina, a izgleda duplo mlađe: Svaki drugi dan radi istu stvar, kaže da je to ključ večne mladosti
20:34 Zdravlje Medicinske sestre zaplakale od šoka! "Kada nam je devojka rekla kako se štiti od trudnoće, počele smo da se krstimo!"
20:07 Dom i saveti Košta samo 20 dinara, a čini čuda za tepihe: Skida i masne fleke, kada ga oribate s ovim, izgledaće kao nov
19:39 Ispovesti Ana je posumnjala da je muž vara: "Pratila sam ga do hotela, otvorila vrata sobe i videla kako izgleda pakao!"
19:12 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 3. novembar: Blizance čeka iznenađenje, a Vage važan razgovor na poslu