13:35 Porodica Žena ima 47, a njen muž 33 godine: „On je mnogo mlađi, ali ne može da prati moj tempo“, poručuje šokiranim ljudima
21:40 Porodica Evo šta kaže istraživanje: Da li su muškarci s pivskim stomačićem zaista bolji ljubavnici?
09:41 Porodica Ne trčite mu u zagrljaj: Pre nego što se vratite bivšem, odgovorite iskreno na ova pitanja
21:38 Porodica Da se ne pokajete: Evo kako da znate da li ste spremni za zajednički život s partnerom, jedan uslov je posebno važan
15:44 Porodica "Tri godine izigravam idiota": Evo zašto je jedan momak besno šrafcigerom lomio katanac sa Mosta ljubavi u Vrnjačkoj Banji
08:42 Lepota i Moda „To mi je grozno“: Žene su iskreno rekle šta misle o muškarcima koji imaju bradu i brkove
16:08 Porodica Jeste čuli za test sa ljuštenjem pomorandže? Kažu da može da otkrije koliko je partneru stalo do vas!
09:43 Porodica Žene, obratite pažnju: Jeste da muškarci prvo primete fizički izgled, ali ih ovo ipak najviše privlači
22:07 Porodica Istraživanje pokazalo ko je najaktivniji u krevetu: Ljudi koji rade ove poslove najčešće vode ljubav
12:00 Porodica Ja donosim pare u kuću, ja se pitam: Može li opstati veza u kojoj žena zarađuje više od muškarca
21:26 Ispovesti Ljubav se ipak može pronaći i preko društvenih mreža: Upoznala ga je na Tinderu, priča kao iz bajke
08:14 Ispovesti Natalija kaže da ljudi misle da je premlada za svog verenika: "Svi se začude kad čuju pravu ISTINU"
16:41 Dom i saveti Biće bolji nego banjalički i sarajevski, prste da poližete: Kako za 1. maj ispeći najbolje ćevape, trik je u jednoj stvari na roštilju
16:16 Dom i saveti Ne! Nikako orezivanje ako želite da budu najlepše u komšiluku: Hortenzije ovo obožavaju, samo pažljivo i ima da cvetaju kao lude
15:51 Horoskop Ko će se veriti, ko ludački zaljubiti, a ko će raskinuti dugogodišnju vezu? Ljubavna astrološka prognoza za jul 2025. godine
15:26 Lepota i Moda Može za krštenje, za svadbu, ma za svako letnje slavlje: Komplet Cece Ražnatović je idealna inspiracija za ama baš svaku ženu
15:05 Dom i saveti Košta samo 20 dinara i stavlja se na prozor: Uz ovaj jednostavan trik, muve nećete ni videti ovog leta