18:20 Dom i saveti Tajna PROFESIONALNIH kuvara za savršene PALAČINKE: Kažu da je potrebno ispoštovati DVE stvari i više neće biti GRUDVICA u testu
15:30 Dom i saveti TESTO ZA PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Zvuči neverovatno, ali isprobajte sami ovaj recept za ZDRAVU poslasticu
09:00 Dom i saveti DORUČAK za SVAKI dan u nedelji: Recepti za 7 preukusnih obroka, brzo se spremaju i odlični su za CELU porodicu
20:10 Dom i saveti Dva TRIKA koja će vam potpuno promeniti ukus dobro poznatog jela: Pripremite palačinke na drugačiji način i oduševićete se
08:00 Dom i saveti Mini PALAČINKE sa sirom: Recept kom niko za DORUČAK ne može odoleti, a uz mali trik možete ih i zalediti
14:18 Dom i saveti Provereni RECEPT ZA PALAČINKE baka Smilje: Nećete poverovati koja je tajna za savršenu smesu!
15:34 Dom i saveti SLANE ZELENE PALAČINKE: Dodajte list ovog POVRĆA, dobićete SAVRŠENU boju, UKUS i POSEBAN miris, probudićete sva ČULA!
18:59 Poznati Koje svetske zvezde slave pravoslavni Uskrs? Dženifer Aniston, Tom Henks, ali i ovaj najvoljeniji srpski zet...
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!