14:16 Ispovesti Kada ga je odbila na stadionu je naglo pala temperatura: Slomila mu je srce, mladić nije znao gde se nalazi
13:10 Horoskop Za ova četiri astro-para 2024. godina biće paklena: Neće moći da prevaziđu prepreke što će dovesti do sukoba i raskida
17:34 Porodica On nikada nije odustao od nje: Jednog jutra probudila se slepa, pala u depresiju, a onda se desio životni preokret
20:43 Ispovesti Ljubav bez granica! Karlo je učinio nezamislivo kako bi osvojio srce lepe Sare, sada su "IT" par na TikTok-u
12:15 Poznati Tom Kruz opet zaljubljen: Evo ko je fatalna Ruskinja koja je opčinila slavnog glumca, njen buran život podseća na filmsku priču
10:01 Ispovesti Prešla pola planete da bi videla bivšeg dečka, a on je ovo učinio: O njegovoj reakciji pričaju milioni
09:41 Porodica Ne trčite mu u zagrljaj: Pre nego što se vratite bivšem, odgovorite iskreno na ova pitanja
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
18:19 Poznati "Ona je mene smuvala": Dečko Tejlor Svift otkrio malo poznate detalje o njihovoj vezi, ovo su svi čekali
15:36 Porodica Kako znati da ste pronašli srodnu dušu? Odgovor dolazi od slavnog francuskog pisca i krije se u "sitnicama", nepogrešive su!
20:58 Porodica Kako da znate da je on "taj"? Svemir vam ukazuje da ste pronašli srodnu dušu na 5 načina
20:47 Ispovesti "Na početku sam mislila da će to biti „poslovna transakcija“: Htela da ga opelješi, ali se zaljubila u 33 godine starijeg
15:35 Poznati Blejk Lajvli u haljini koja je ostavila sve bez daha: Rajan Rejnolds nije skidao oči s nje
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesanice
14:15 Zdravlje Upozorenje koje moraš da pročitaš: Ako primetite krpelja na koži, odmah trčite kod lekara! Evo šta nikako ne smete da radite